Zosilnovac 2x5W
Moderátor: Moderátoři
Tak na ukázku tu dám, jak jsem řešil upevnění předního panelu u konstrukce krabice pro DPA-222
Panel je široký 10mm, protože jedině do takové tloušťky vychází z vnitřní strany udělat otvor a následně závit M3. Raději jsem to ale řešil ještě precizněji, a to pomocí ocelových Ensat vložek M3. Slitiny hliníku nemají příliš rády časté šroubování do materiálu.
Jinak s panely pro PA zesilovače se s tím takto nepiplám – šrouby ze předu přes 5 až 6mm duralový plech a je to! Stejně ty zesilovače jsou častým přepravováním brzy omlácené.
…a ještě na doplnění; upravil jsem čelní panel pro výše uváděný 2x 5W zesilovač

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Gadzo_z_Presova píše:Prosím Vás mám dosť blbú otázku, aké majú ísť potenciometre do tohto zosíku?
Na hlasitosť jeden tandemový, logaritmický 25k, na symetriu jeden tandemový,lineárny 10k a na výšky/basy 2 tandemové,lineárne 50k?
Lebo u nás v rádioamatéri mi predavač hovoril že tam musí ísť nejaký kvadratický či čo
Schotter?
BIPOLAR : To som si myslel a hodnoty som napísal dobre? mňa zmiatlo že SVMBass má na obrázku všetky tri poťáky (bass,treble,balance) 25k...
Sedim u věžičky: můj timer ( z dvanácti zásuvkami na panelu vzadu), nad tím AKAI 91 (casseten deck), DENON DCD 1500, Technics ST-S7, Technics SU-8044, Technics .... atd. nechce se mi otáčet hlava nahoru...
jsou to krásné stroje, ale NIKDE nekoukaj žádný šrouby !
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele: