Ulet jmenem O2
Moderátor: Moderátoři
Ulet jmenem O2
Nicméně před instalací technik provádí měření a zjištění útlumu linky a z toho určí max rychlost kterou to tam pojede. Dokonce se to tuším dá zjistit i někde online.
Ve tvé případě bych ale doporučil reklamovat, reklamovat a reklamovat. Když nebudou reagovat, tak klidně každej den volat na jejich linku a každej den podávat novou reklamaci. Já mám s nima už taky špatný zkušenosti a když jsi v reklamování vytrvalej, tak nakonec uspěješ
Teď jedu na wifi a jede obstojně.
O2 už nikdy !
Tak jsem se nasral, sit jsem prevedl po komercniho ISP, at si kazdej zaplati rychlosti a tarify dle ceny. Zacalo docela divadlo - proc, proc jsou ceny vyssi, proc jsem si to nenechal ale taky - ja se na to vyseru, dam si ADSL mam 8 mega a nemusim se o nic starat, settopboc na 02TV dostanu zdarma a balblabla.
A uz jsem slysel prvni reakce - vecer max 2mega, casto ani to ne, pokud jede TV, nejede poradne net a naopak. Latence take kolisa a byl tu clovek co pouzival pripojku na terminalovy pristrup - pres ADSL s bidnym uploadem a dost promennou latenci je to nyni docela bida. Holt nekde to jede suprove, nekde hur a garantovany neni taky nic. Pravda, nemusi se nic delat.
Pokud vim, tak ve Slapkach funguje http://volnynet.info/ a co jsem s nekolika lidmi ve styku, tak slape velmi dobre.
Neučili nás, jak trh všechno zařídí a že špatné poskytovatele a služeb trh sám vytlačí? Nějak v tý době, kdy si lidi dobrovolně měnili fabriky=zaměstnanost za výlet do Vídně spojený s nákupem mikrovlnky.
Re: Ulet jmenem O2
PixelOrgy píše: .....Stehovali jsme se do celkem peknyho prostredi obce Mokra-Horakov kousek od brna.....
Bydlím velmi blízko toho pěkného místa. Úřadují tady dva provideři, již zmíněná nula na druhou a firma Aspectis. Tato firma poskytuje připojení cca 3Mb/100kb za 490,- měsíčně.(Jasný, dneska je to spíš k smíchu, ale furt lepší jak nic)
Osobně mám velmi dobrou zkušenost jak se stabilitou netu tak s tech. podporou. 90% problémů odstranili do 24h.
Jednou ke mě taky přišel takovej hezoučkej klučina od O2 a začal mi valit do hlavy Mb a GB. Řekl jsem mu, že si ofotím jeho občanku a pokud nesplní svoje sliby, tak si ho najdu. Od té doby mám od 🤐 pokoj