TTV M375M shanim DO

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kokun

#16 Příspěvek od kokun »

To robo - to, že máš TESLU, ještě neznamená, že ti bude pasovat "kdejaký" teslácký ovladač.

Víš vůbec, co to máš za TESLU? Říká ti něco šasi SAG 02?
To máš totiž TESLU, která "kolem Tesly ani nešla" 8O
Naposledy upravil(a) kokun dne 09 úno 2010, 21:29, celkem upraveno 1 x.
Honza - kokúň

#17 Příspěvek od robo »

Vim ze moje tv tesla neni opravdova TESLA. To ze jsem koupil ovladac z lidlu si nestezuji. Zvlada tv Thomson, vez Aiwa, video Panasonic. Ma i ucici mod. Kdyz jsem potreboval funkci ktera nebyla dostupna, jednoduse jsem ji tam nahral. K tomu ale musi byt original ovladac. A jen na okraj. Musel jsem u ovladace vypnout podsvetleni displeje. Obcas se to kouslo. Momohlo na moment odpojit baterku. Kody se nesmazali ani jednou. Jo a mam ten starsi ovladac. Ted prodavaji vzhledove jiny. Jestli ma i nejake nove kody, pristroje, to nevim.
robo

#18 Příspěvek od robo »

Ted jsem sehnal, trvale pujcil, univerzal od Philipsu. SBC RU 510. V seznamu kodu jsem Teslu nenasel. Ale automatickym hledanim jsem jeden kod nasel. A hle, dostanu se ovladacem do menu. Tak konecne. Ja vedel ze jednou to musi prijit :)
kokun

#19 Příspěvek od kokun »

Tady (a nejenom tady): http://www.dalkove-ovladace.cz/index.ph ... ord=TLM+02 bys ho měl za 2 dny (někdy i do následujícího dne) 8O
A byl by to, když ne přímo originál, tak náhradní za ten originál. Nemusel bys nad ničím "koumat" a strachovat se o ztrátu kódu, ale ty máš zřejmě raději "experimenty" - :nevim:
No, ale po měsíci "už je dušička v peří"? :lol:
Honza - kokúň

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“