Vim ze moje tv tesla neni opravdova TESLA. To ze jsem koupil ovladac z lidlu si nestezuji. Zvlada tv Thomson, vez Aiwa, video Panasonic. Ma i ucici mod. Kdyz jsem potreboval funkci ktera nebyla dostupna, jednoduse jsem ji tam nahral. K tomu ale musi byt original ovladac. A jen na okraj. Musel jsem u ovladace vypnout podsvetleni displeje. Obcas se to kouslo. Momohlo na moment odpojit baterku. Kody se nesmazali ani jednou. Jo a mam ten starsi ovladac. Ted prodavaji vzhledove jiny. Jestli ma i nejake nove kody, pristroje, to nevim.
Ted jsem sehnal, trvale pujcil, univerzal od Philipsu. SBC RU 510. V seznamu kodu jsem Teslu nenasel. Ale automatickym hledanim jsem jeden kod nasel. A hle, dostanu se ovladacem do menu. Tak konecne. Ja vedel ze jednou to musi prijit
Tady (a nejenom tady): http://www.dalkove-ovladace.cz/index.ph ... ord=TLM+02 bys ho měl za 2 dny (někdy i do následujícího dne) A byl by to, když ne přímo originál, tak náhradní za ten originál. Nemusel bys nad ničím "koumat" a strachovat se o ztrátu kódu, ale ty máš zřejmě raději "experimenty" - No, ale po měsíci "už je dušička v peří"?
Honza - kokúň
__________________________ Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali