Beko NR 14B9M03-TXS, chassis E1 - vyhazuje pojistku
Moderátor: Moderátoři
Doplneno:
Pripojena civka a pozistor. Zarovka po zapnuti TV svitila. Tak jsem to vypnul. Prekontroloval jsem pripajeni pozistoru. Bez nutnosti zasahu. Znova zapnul. Zarovka svitila, po chvilce zhasnula. Zapnul jsem tv z poh. rezimu. TV najela, zarovka nesvitila. Vypnul DO, zapnul DO. Zarovka nereaguje. Vypnuti vypinacem, po par vterinach zapnuti tv do poh. rezimu. zaroivka nic nedela. Zapnuti z poh. rezimu, tv jede, zarovka nesviti.
Rekl bych ze pri zapnuti tv probehne demagnetizace.. Pri teto cinnosti je velka spotreba, protoze ale tento jev trva moment, pojistka nezareaguje nebot to neprekrocilo hodnotu pojistky. Protoze je tam ted zarovka, pozistor reaguje jinak, a funguje za jinych podminek. Odpor vlakna, zmena odporu pri vzrustajicim svitu zarovky. Mam tam dat normalni pojistku. Nebo misto pojistky zapojit dig. ampermetr. Dekuji
robo píše: ..... V usmernene sit. casti sel filtr. kondik do skratu. .....
robo píše: Z duvodu 0love kapacity elitu za usmernovacem, zvlnení fet neunesl. Tod me vysvětlení příčiny.Pojistku jsem tam dal a zapnul tv. Funguje jak ma. I s pozistorem. ....
A, neprotiřečíš si tak trochu
kokun píše: .... - tu jde pouze o to, jak důsledně kdo po sobě kontroluje to co napíše - než to odešle. A myslím, že o přesnost (a nejen ve vyjadřování) jde v našem oboru, především
....
Chtěl bych jenom podotknout, že v dnešní době to už asi většina z nás dělá jen proto, že nás to baví. Páč je to sotva na uživení - rozhodně ne na zbohatnutí. Ty miliony se asi "dělají" jinde, než v tomto oboru