OVP CTV2870 S - zvod modrej katódy, obrazovka A66EHJ13X38
Moderátor: Moderátoři
OVP CTV2870 S - zvod modrej katódy, obrazovka A66EHJ13X38
Ďakujem za rady.
Keď som nemal regenerátor, použil som kondenzátor snáď 10mikro nabitý na sieť. napätie. Myslím že aj v AR sa niečo také rozoberalo. Ale bola iná doba, iné obrazovky. Ak by poradil niekto zo skúsenosťami čerstvejšími, bolo by pre Teba asi vhodnejšie.
Ja by som možno ešte laboroval, ako sa to správa pri rôznych napätiach žeravenia, a k tomu prispôsobil nasledovný zásah.
Čo sa týka životnosti po úspešnom odstránení skratu, vychádzajúc z princípu, si myslím, že za vhodný zásah by sa obrazovka mohla odvďačiť primeranou (riadnou) životnosťou
edit: písali sme naraz
Poklepanie je tiež v núdzi účinné - ak si si nie istý prežitím odpálenia a majiteľovi nevadí prípadné znovuprivezenie. Treba tiež vycítiť, ako to reaguje, a poklepanie správnym smerom, pri vhodnej výške Užer. a náklone obrazovky by tiež mohlo na nejakú dobu pomôcť (teraz som takto veľký Philips so vstavaným DVD riešil - pri oprave totiž skrat zmizol, takže odpaľovať nebolo čo, tak som sa mu to aspoň snažil predĺžiť..)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Otočiť som to skúsil, svietila ďalej, akurát farebne (konvergencia - zemský magnetizmus).