Datasheet kss213B

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ACDC

Datasheet kss213B

#1 Příspěvek od ACDC »

Zdravím, neví někdo náhodou, kde by se dal stáhnout nějaký datasheet k laserové jednotce kss213B? Na netu je spousta odkazů, nikde jsem ale nic nenašel.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Promiň že ti nepomůžu ale můžu vědět k čemu ti to bude? Ten můj dotaz není arogantní, asi máš nějakej důvod.
..to bude jen ňákej odpůrek
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

Jestli ti to pomůže, někde mám založený tištěný datasheet ke kss213A. Je to v rozsypaném čaji, jestli korejština, japonština nebo čínština, to nevím...
ACDC

#4 Příspěvek od ACDC »

No, ja jsem objednal náhradní kss213b (ta původní už dosluhuje), akorád nechce nic načíst ideální by bylo tu jednotku reklamovat, ale v ame.cz je to problém, pokud nemám servis. Propojku jsem odstranil, zkoušel jsem i mírné doostření. CD se točí,optika se snaží něco načíst, pak napíše no disc, jo a vyměnil jse i ten plochy kabel.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pajosek2 »

Jestli tím doostřením myslíš zásah do polohy trimru na optice,tak to není ostření a už to reklamovat nemůžeš. Ta stará optika jede?
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
ACDC

#6 Příspěvek od ACDC »

Ja jsem to nemohl reklamovat ani kdvbych netočil trimrem u laseru viz reklamační řád v ame, jo ta stará optika jede.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

Zkusím Ti poradit.Možná to víš,ale ta optika má dělenýozubený hřeben,který je před vsazením do ozubení toho kolečka nutno napružit,tak o jeden zub.K tomu účelu je v tom hřebenu vsazena pružina.Je to kvůli vymezení vůle,která není nepodstatná,když si uvědomíš,že se tam pracuje s přesností srovnatelnou s vlnovou délkou světla.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
vombat
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od vombat »

Zajímalo by mě, jaký typ laserové diody se v této optice používá. jinak se mi stalo, že i nová optika byla vadná.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“