myčka AEG Intensiv AA

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Petrmu

#16 Příspěvek od Petrmu »

Dík za rady.Znova jsem to odkrytované za chodu sledoval. Malé množství vody uniká odvětrávacím otvorem v labyryntu, ale podstatně větší únik je ve spoji plastového hrnce (ten ve kterým jsou sítka) s nerezovou vanou. Uniká to přesně ve spoji plastu s nerezem.Zajímavé je, že teď to uniká opravdu hodně , myčka už nedokončí ani jeden cyklus.To se stalo po čištění , kdy místo prášku byla nasypána kyselina citrónová. Do té doby myčka fungovala cca v intervalu 3 týdnů.Asi jsem jsem tím rozpustil zatuhlou mastnotu ve spoji, která zatěsňovala už poškozené těsnění. Navíc voda uniká až v lázni těsně před sušením. Chystám se to celé rozdělat, podám zprávu.
Petrmu

#17 Příspěvek od Petrmu »

Myčku mám opravenou , hlavní příčinou byl unavený o kroužek 160x10 , který dotěsňuje plastový hrnec na spodu myčky k nerezové vaně. Ten původní již neměl v místě montáže žádné předpětí. Po montáži nového kroužku vše O.K. Již při montáži byl cítit lehounky odpor při nasazování hrnce na vanu, narozdíl od původního kroužku, kdy hrnec na vanu šel bez jakéhokoliv odporu.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“