interkom
Moderátor: Moderátoři
interkom
- Přílohy
-
motokom.jpg- ideové schéma motokomu
- (80.04 KiB) Staženo 293 x
masar píše:Když ti zapojení bez předzesilovače fungovalo dobře, tak ten předzesilovač použij jen pro detekci hlasu a vstup TDA zapoj na MCE100 podle původního schematu a ne až za předzesilovač.
Chová se to dobře, akorád nevím, proč mi to před tím takhle nešlo. Už jsem to myslím zkoušel. Motokom na nepájivém poli docela funguje takže hurá do výroby tišťáku... snad pak vše poběží, tak jak má.
Co si myslíte o zapojení mikrofonů v protifázi určeném do hlučného prostředí na motocyklu. Moc mi nedochází, jak to může fungovat. Má to cenu nějak zkoušet?
- Přílohy
-
Zapojení mikrofonů v protifázi.gif- Zapojení mikrofonů v protifázi
- (2.32 KiB) Staženo 118 x
- heldybeldy
A kutilmile - nelituju tě
- heldybeldy
- Přílohy
-
moto_forum.PNG- TDA přeslech
- (25.79 KiB) Staženo 142 x
Teď se dívám, že je taky podstatný rozdíl, jestli je to TDA2320 a TDA2822.
Pro TDA2320 je jiné zapojení, a ani pro 2822 nemáš dobře zapojené přívody. Je to nějak popletené.
PavelFF píše:Nevím, co to má dělat, ale každopádně bys neměl mít invertující vstupy OZ stejnosměrně ve vzduchu, tj. připojené jen kondenzátory. Ten operák je zapojen tak nějak divně - žádná zpětná vazba, nedefinovaná ss úroveň, ...
Teď se dívám, že je taky podstatný rozdíl, jestli je to TDA2320 a TDA2822.
Pro TDA2320 je jiné zapojení, a ani pro 2822 nemáš dobře zapojené přívody. Je to nějak popletené.
Díky za reakci. Výše je funkčnost popsaná a jde tedy o to, že chci zesilovat signály ze dvou mikrofonů MCE100 pomocí TDA2822M. Ve schématu je předělaná knihovna TDA2320, takže při bližším zkoumání by měli vstupy (piny) sedět. Ty kondíky na neinvert. vstupech jsou v souladu s katalogovým zapojením.