NTLDR jak odstranit hlasku z disku kde neni system.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Burajko

#16 Příspěvek od Burajko »

Mne tento soft zachranil data po sformatovni ext3.(disk bol rozdeleny na c,d) http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
Naposledy upravil(a) Burajko dne 15 kvě 2010, 22:15, celkem upraveno 2 x.
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

Softu je dost, některý i zadarmo jako třeba Restoration, dost často mi pomohl. Pak můžeš zkusit Restorator, Advanced Photo Recovery (umí i další věci), Zero Assumption Recovery nebo Power Data Recovery. Je jich jistě víc, ale tyhle podle mě patří k tomu lepšímu.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
kvazar73

#18 Příspěvek od kvazar73 »

Ahoj. Skús jeden z týchto: UltimateBoot CD alebo HirensBoot CD. Mne pomohli. Sú dost dobre a su free.
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Akurat Hiren's boot CD je warez.
robo

#20 Příspěvek od robo »

Mohu poprosit o nejaky popis pro Hiren's boot, jak postupovat. Neznam tento soft a nerad bych udela chybu svoji neznalosti. Budu velmi vdecen za pomoc. Dekuji
kuku353

#21 Příspěvek od kuku353 »

robo píše:Mohu poprosit o nejaky popis pro Hiren's boot, jak postupovat. Neznam tento soft a nerad bych udela chybu svoji neznalosti. Budu velmi vdecen za pomoc. Dekuji

zalezi jakou verzi HB mas - v te posledni dej boot cd,
pak partition manager - Partition Magic Pro a na tom disku pak zrus "aktivni"
Duvsan

#22 Příspěvek od Duvsan »

Nebolo by najjednoduchšie ten disk pripojiť cez to USB, dáta zachrániť, pretiahnúť na ten SATA disk a tento potom klasicky naformátovať? Ak na ňom nebude OS, tak by ho mal počítač proste obísť a pokračovať v bootovaní z toho druhého.
robo

#23 Příspěvek od robo »

Pomoci Active Partition Manager zruzeno u disku aktive. Tim prestalo pc z disku bootovat. Po obnove dat z disku jsem na disku nasel soubory soucasne a data z doby kdy na disku byl system. A to uz je hoooodne dlouho. Takze neco jsem nasel a neco uz ne.
cryo6930

#24 Příspěvek od cryo6930 »

Není to sice nejlepší řešení,ale už jsem to párkrát udělal,jelikož nebylo vyhnutí.Odpojil jsem napájení u IDE disku,nechal naběhnout do Windows,připojil napájení IDE a dal vyhledat nový hardware.Na vlastní nebezpečí :wink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“