Dnes jsem zakoupil jeden obvod a začal s pokusy. Musím potvrdit, že se to opravdu chová jak nemá a jak popisuje mikzzz.
Zapojil jsem signál z generátoru na místo mikrofonu a skutečně to hraje silně i v opačném výstupu, který by měl mlčet, protože druhý mikrofon tam není. Když zapojím místo generátoru mikrofon, tak se děje to samé, hraje i opačný výstup. Zatěžovací odpor jsem měl buď 8j2 nebo reproduktor

hm.
Skutečně se do obvodu mikrofonů přenáší zvlnění napájení (Kablík od zdroje mám tenký a na pinu 2 IO je zvlnění asi 40mV šš při zatížení obou kanálů

hmy. Napájecí napětí 5,0V. Potenciometry naplno. Amplituda na výstupu "hlavního" kanálu je nastavena generátorem na 3Všš. V konfiguraci podle schématu je na druhém kanále parazitní signál asi 1V šš!!!
Pomůže jedině dokonalá filtrace napájení každého obvodu mikrofonu od napájecí větve i mezi mikrofony navzájem. Ovlivňují se i děliče pro mikrofony navzájem, což se projevilo, když jsem mikrofony napájel ze samostatného zdroje, ale přes společný RC článek.
Použil jsem tedy 2 RC články 820 Ohm/100uF (s hodnotami se může laborovat, nejdřív jsem dal 150 Ohmů, to bylo málo). Ke každému mikrofonu jeden RC filtr a uvedený jev se snížil natolik, že nyní má parazitní signál na výstupu amplitudu zhruba 30-40mV šš. Pořád to je ještě trochu slyšet. Poměr je asi 40dB. Ještě by se to dalo trochu zlepšit, výrobce IO uvádí odstup mezi kanály 50dB.