Lavamat L1045E Update
Moderátor: Moderátoři
- OtaPentagon
Svítí mi E91
Po smontování hlásí chybu E91 a docela mne potěšilo, že podle kódů v jednom z příspěvků výše jde jen o to, že jsem vytáhl jakýsi modrý vícežilový kablík.
Až ho najdu a zapojím, napíšu poděkování autorovi tabulky.
Re: Svítí mi E91
jvand píše:Žena si stěžovala, že naše pračka AEG Lavamat L1246EL hrozně smrdí, tak jsem ji převrátil (pračku, ne manželku), odpojil odtokovou hadici a propláchl ji horkou vodou.
Po smontování hlásí chybu E91 a docela mne potěšilo, že podle kódů v jednom z příspěvků výše jde jen o to, že jsem vytáhl jakýsi modrý vícežilový kablík.
Až ho najdu a zapojím, napíšu poděkování autorovi tabulky.
FUNGUJE!
Dokonce jsem nemusel ani resetovat pračku pomocí dvojhmatů zde popsaných i s obrázkem. Prostě jsem počochnil všechny konektory, na které jsem dosáhl a znovu zakrytoval a ejhle!
Mimochodem - co je to za vynález, tyhle plastové konektorové zrůdičky? Dá se to vůbec rozebírat? Ne že bych to potřeboval, ale jsem zvědavý jako děcko.
Mimochodem - ten podpis s Edisonem je fakt skvělý, na bednu.
chyba E20
A dále, jakým způsobem můžu využít "funkci" update? Zajistí autorizovaný servis? Za jaký poplatek? Díky!
Jak nasadit těsnění kolem dvířek/bubnu pračky Lavamat 1246 ?
Díky.
Re: chyba E20
martivan píše:U AEG Lavamat 1045 E Update se mi zastavuje cyklus s hláškou chyba 20. Po stisknutí START cyklus pokračuje. Nevíte, o co se jedná a co se s tím dá dělat?
A dále, jakým způsobem můžu využít "funkci" update? Zajistí autorizovaný servis? Za jaký poplatek? Díky!
Tak jsem otázku položila... a zase jsem ji zvedla. Šlo o zanesený filtr v odtoku, po vyčištění vše funguje, jak má:)
Ale ten update mě zajímá i nadále.