Crifodo píše:to jsi sebral kde, můžeš uvést pramen nebo citaci? že musíš "hlásit" všechny zdroje energie pro svou potřebu.
To nevíš, že na kalkulačku se solárním panýlkem potřebuješ kulaté razítko od ČEZu?
Moderátor: Moderátoři
pajosek2 píše:Zeptej se u Eonu nebo Čezu a uvidíš,ty trdlo.
Jenže kalkulačka není potencionální zdroj,který by jsi mohla ne černo připojit do sítě a odtáčet si proud.Ty jsi nikdy neviděla kalkulačku?Andrea píše:Crifodo píše:to jsi sebral kde, můžeš uvést pramen nebo citaci? že musíš "hlásit" všechny zdroje energie pro svou potřebu.
To nevíš, že na kalkulačku se solárním panýlkem potřebuješ kulaté razítko od ČEZu?
pajosek2 píše:Jenže kalkulačka není potencionální zdroj,který by jsi mohla ne černo pžipojit do sítě a odtáčet si proud.Ty jsi nikdy neviděla kalkulačku?
No já nevím,neměl jsi včera nějakou oslavu? Vypadá to ny zbytkový alkohol. Kde v paragrafech máš napsáno,že Čez může poslat své komando. Žiješ v pohádce nebo,kde.snad nemůžeš být tak zabedněný.Crifodo píše:Takže hospodské kecy, do ztracena jako medulín.
Nějaká zkušenost se strejdou z kanclíku EONu kterej straší lidi, pro mě není relevantní odpověď.
Já si myslím,že Ty by jsi na ty nože povolení mít měla.Andrea píše:pajosek2 píše:Jenže kalkulačka není potencionální zdroj,který by jsi mohla ne černo pžipojit do sítě a odtáčet si proud.Ty jsi nikdy neviděla kalkulačku?
To už v tomhle státě platí presumpce viny? Já mám doma v kuchyni asi 10 nožů, neměla bych mít nějaký razítko, že je můžu mít? Co kdybych někoho podřízla?![]()
Takže když mám doma "načerno" 50W solární panel, tak jsem se dopustila přečinu, možná dokonce trestného činu?Žádám pro sebe trest nejvyšší.