Radio Tesla 638A Sólo - hlasitost nelze utlumit
Moderátor: Moderátoři
Ja som ťa navádzal postupne, logicky, jednako nevieme, čo sa na IO pin 13 má nachádzať, a tiež je tu bastlírna a voľačo sa takýmito postupmi dá naučiť
A taktiež je fajn, že ak je to čo len trocha možné, tak jediný zásah do aparátu sú napr. len dva pájkované body na úhľadne vymenenom kondenzátore
Tiež radšej taký po niekom otvárame
BOBOBO píše:Jesli jsi to nikdy nedělal , doporučuji odtranit mechanicky šváda třeba uštípáním vývodů a tahat jednotlivé vývody až na to .
Ale jo, dělal, před 20 lety jsem prožil dětství/mládí s pájkou v ruce. No hlavně abych to nedělal zbytečně, snad to bude tím. Už nic jiného neproměřovat, jít rovnou na švába, co. Bohužel dnes už ho asi nekoupím, až zítra. Díky.
Jinak co mě šokovalo ve střevech toho rádia jsou nitěnky vedoucí k reprosvorkám, s ohledem na celkem slušný výstupní výkon ...
adol píše:Akce se odkládá, veleslavný IO není k sehnání, musím jej zítra objednat a poštou dojde. Dlouho jsem ten integráč na desce marně hledal, je ukrytý pod stínícím plechem. Fakt není naděje že je chyba někde jinde? To by mě docela potěšilo![]()
Jinak co mě šokovalo ve střevech toho rádia jsou nitěnky vedoucí k reprosvorkám, s ohledem na celkem slušný výstupní výkon ...
TESLA = TEchnicky SLAbe.
Pouze profi věci od TESLA byly hodně dost profi.. nápady a tak, jak mi řikal tat..
adol píše:Akce se odkládá, veleslavný IO není k sehnání, musím jej zítra objednat a poštou dojde. Dlouho jsem ten integráč na desce marně hledal, je ukrytý pod stínícím plechem. Fakt není naděje že je chyba někde jinde? To by mě docela potěšilo![]()
A co ti píšu výše ? Lhotský 1ks 22kč + poštovné 39kč.