Oteplovači lžou, ale vítězí
Moderátor: Moderátoři
Oteplovači lžou, ale vítězí
Takže šťourání v kotlech prošlo, ani jsem o tom nečetl a teď tohle.
Naši konkurenti na globálním trhu se musí smát.
BOBOBO píše:Budeš muset mít doma dva kotle , jeden na ukazování a druhý na topení . Budeš je tedy muset jednou za 4 roky na kontrolu fyzicky prohodit , aby jsi dostal nižší emisní daň .
Budu mít dva malé, nebo si nakoupím Petry, než je zakážou.
Spíš ty novostavby - pasivní domy a tepelná čerpadla do každé rodiny
Vždyť ty kryply co jsou nahoře to živí.To je uhlí,dřevo,alkohol,nafta benzín,cigára...Na všem daně jak kráva.Je to jejich největší příjem.Kdyby se topilo sluncem a jezdilo na slunce tak vyhlásej státní krach a pochcípaj.Kálim na ně z vysoka
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BOBOBO píše:Máš recht . Je to právě i předimenzováním kotlů . Většinu provozní doby jedou na zlomek výkonu . Jak říkáš , když mi jede kotel naplno , tak flašky hodím přímo do plamenů , otevřený sekundár a žádného kouře nevidno ....
Kouř nemusí být černý aby byl toxický, topit v domácím kotli jakýmkoli plastem je opravdu zhovadilost a taky bezohlednost vůči okolí.
Hanizek píše:Sandal píše:Já nemyslel se ulejt z daní ale topit čim chci já.
Lidem, kteří topí petflaškama, by měl obecní úřad nechat zabetonovat komín. Je to čírá zhovadilost!
He he.Při spalování polyetylenu vzniká oxid uhličitý a voda.V tom případě je eště větší zhovadilost třeba nastartovat auto