Spínání napájení 12V pro palník pomocí 3V
Moderátor: Moderátoři
sergio1989 píše:jen mimochodem... (a tak dále nechce se mi to citovat celé)
Nevím co tě vede k doměnce že nikdo nechce. Já kupříkladu chci a velmi mě to baví, nejenom vyhazovat do vzduchu domy ale i auta, lodě, stromy a doufám že i brzo nějaký lidi.
A ano obrátil. Existují veřejné fóra, sice je poněkud uzavřenější a je nutná pozvánka člena ele je možné se obrátit o radu jak něco vyhodit do vzduchu, dle naturelu ohněstrůjce buď nenápadně a nebo zvesela. Obecně vzato vědomosti jsou určeny ke sdílení a nevidím nic špatného na tom je předávat dál. Pokud chceš vyhodit do vzduchu svýho oslavence i s tchyní klidně ti poradím jak.
- sergio1989
pida_m píše:no my tyhle používáme na tritol a fungujou. Samozřejmě s rozbuškou (třaskavá rtuť). Jeden stojí 6Kč, takže můžeš experimentovat.
Palníky mají tyto parametry: odpor pilule : 0,46 -0,80 Ω
bezpečný proud : 0,45 A
roznětný proud (4 ms) : 2,12 A
roznětný impuls: 16 mJ/Ω
Zato mas odvahu toto uverejnovat(tnt)....
Ja uz som jednu sadu prstov po kamaratovi zo steny zoskraboval.
Ale je to tak. Kdo by chtěl tu hnusnou skálu z bílé žuly klobat krumpáčem, ať se přihlásí.
TO vogon. Na taková fora nechodím, není třeba, stačí jen trošku dávat pozor při hodinách chemie ve škole. A pak taky mít trošku štěstí když běhám po lese s hledačkou kovů...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ten bezdrátovej zvonek se dobře testuje vrtačkou či vysavačem.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Nevybuchlou jen hledám, tat. vyndá rozbušku, já vydlabávím pak ten t....
protože je pochopitelne tuhej, tak se musí rozmačkat na prášek.
Myslím že žák ZŠ co dává ve škole pozor a umí HNO3 a Hg ... a dává si pozor (musím mít plexi štít před ksichtem)...
...tak je schopen upravit architekturu školy, pokud se mu teda nelíbí.