Spínání napájení 12V pro palník pomocí 3V
Moderátor: Moderátoři
Hlavně aby vám ta zábava vydržela ve zdraví do té doby než dojdete k tomu, jsou i lepší. Mě to pustilo v 18, když jsem viděl jak ocelový váleček z bouchací kuličky udělal do prázdného barelu docela velkou díru na obou stranách. Ten barel byl od zdi kam jsem jí hodil asi 10m.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Horší to bylo s jedním chatařem, co se mu nelíbilo, že mu cizí "malej" kluk sedí v kadibudce a potupně ho vyhnal. Pomsta byla rychlá a z kadiboudy zbyly jen prkna. Dneska by z toho udělali minimálně teroristický čin.
hafca píše:pida_m
Hlavně aby vám ta zábava vydržela ve zdraví do té doby než dojdete k tomu, jsou i lepší. Mě to pustilo v 18, když jsem viděl jak ocelový váleček z bouchací kuličky udělal do prázdného barelu docela velkou díru na obou stranách. Ten barel byl od zdi kam jsem jí hodil asi 10m.
no ono to zas taková zábava není, spíš potřeba. Ta žula nejde rozklobat ani bagrem a náhon se musí dodělat...
Já třeba od mala nesnáším bouchání "zábavné pyrotechniky" na ulici na silvestra. Mám několik dementních spolužáků co je to ohromě baví.
Ale ty k nám nejezdí. Jen jeden spolužák ví, že děláme BUM.
V pondělí sme zkusili vyrobit třaskavě stříbro (do rozbušek). Ale někde máme chybičku. Je to hrozně citlivé na tření a náraz a přitom to má být stabilní jako tř.rtuť. Nevíte někdo čím by to mohlo být ?
Omlouvám se odbočení od tématu, snad moderátoři pochopí, když vidím, že tomu tady rozumí spousta lidí a já jinam (kromě TV-freak) nechodím.
ZdenekHQ píše:....
Horší to bylo s jedním chatařem, co se mu nelíbilo, že mu cizí "malej" kluk sedí v kadibudce a potupně ho vyhnal. Pomsta byla rychlá a z kadiboudy zbyly jen prkna. Dneska by z toho udělali minimálně teroristický čin.
Na to stačilo nasypat tam ve správnou chvíli pár kusů karbidu. A pak už jen počkat, až tam dědek vyklepe fafku nobo hodí vajgla. Takhle to nějak popsal pan Hrabal v jedné ze svých knížek.
- Přílohy
-
3V raketa.png- (2.67 KiB) Staženo 94 x
mimochodom už mi nie je dvadsať
Problém však s použitými kondenzátormi, museli by udržať dostatok energie po dlhú dobu a nie sa uplne samovybiť po niekoľkých minútach.