Jaké tlumiče pérování používáte, např pro Felicii 1,3?
Moderátor: Moderátoři
BOBOBO píše:V silentblocích je vždy vůle .
Dobré ránko
Jo, vůle tam je, to máš pravdu, ale tahle se zdá být moc veliká. Nejvíce je to vidět uprostřed vedle táhla řazení. Mám nový silentblok, výměna nebude složitá. Jde mi o výměnu na převodovce u podběhu. Asi by to šlo tu převodovku trochu spustit níže a pak to pomocí velké podložky se svorníkem a na druhé straně přes trubku o něco větší než ten silentblok ho vytlačit ven. Nebo je na to když tak lepší způsob podomácku
Ta vůle je fakt větší.
BOBOBO píše:Já mám 1,6ku a když měním řemen tak ten na podběhu odšroubuju , že je volný , tak jinak nevím . Nerozumím Ti přesně .
Já myslím na opačné straně u 1,3ky. Je to na levé straně před řidičem, konec převodovky nahoře. Nad ním je taková plechová deska s čtvercovou dírou a dvěmi gumovými dorazy, do kterých naráží takový nos od převodovky. Právě pod tou deskou je ten silentblok nalisovanej do převodovky. Řemeny jsou na pravé straně u mé Feldy, nevím jak to má ta 1,6tka
Nejdřív až budu mít na to čas, zkusím vyměnit ten středový silentblok a pak uvidím co se změní.
Jo a už jsem sehnal stahovák na pružinu, takový ten co má tři kusy, tedy tři stahováky. Byl uvedenj na prvním místě ve včerejším odkazu na stahováky. Dělal ho tu jeden kolega, když si vyměňoval pružiny, takže to je dobrý
Včera tu nebyl, tak jsem to zjistil až dnes. Jo, líná huba, holé neštěstí
tak jsem se konečně dostal k výměně tlumičů. Není to problém, jak už jste tu psali, ale u mě byly zarezlé oba šouby svěrných objímek pro tlumič, tedy na obou stranách. Musel jsem je silou rozhýbat, otáčet s nimi a kladivem uvolňovat, trochu se to vzpíralo, ale pomocí WD, očkového klíče a kladiva si to nakonec nechalo říci
- Přílohy
-
P1070297.JPG- Ložisko zadřené, otáčelo se na trubce
- (78.51 KiB) Staženo 77 x
-
P1070296.JPG- pokračování
- (74.93 KiB) Staženo 71 x
-
P1070295.JPG- pokračování
- (74.79 KiB) Staženo 82 x
-
P1070294.JPG- Rozebírání
- (45.84 KiB) Staženo 89 x
-
P1070290.JPG- Demontáž z auta
- (47.31 KiB) Staženo 65 x
Třeba to někomu pomůže, kdo tápal jako Já
- Přílohy
-
P1070302.JPG- Stará a nová gumová podložka vrchní strana
- (85.45 KiB) Staženo 69 x
-
P1070301.JPG- Stará a nová gumová podložka spodní strana
- (83.54 KiB) Staženo 84 x
-
P1070300.JPG- a další
- (81.54 KiB) Staženo 63 x
-
P1070299.JPG- a další
- (83.43 KiB) Staženo 68 x
-
P1070298.JPG- Další rozborka
- (75.42 KiB) Staženo 62 x
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Když za tlumič taháš jen rukou, poznáš poškození až když je opravdu totál-trop. Snížený útlum při částečném poškození se prozradí větším odskakováním kol (plošky na běhounu gum) za jízdy a menším útlumem rychlého kmitání - proto taky správná zkušebna tlumičů kolem rychle zakmitá - a z průběhu zmenšování amplitudy výchylky určí, jestli je tlumič OK, nebo KO - sice se používají i "zkoušečky", kdy se jedna krabička přicucne přísavkou na blatník těsně nad kolem, vedle kola na zem se položí druhá (někdy s první spojená kabelem, jindy bezdrátově) - a rukou se auto "zhoupne" stlačením a prudkým puštěním. V krabičkách je ultrazvukový nebo mikrovlnný měřič vzdálenosti + procík, který vyhodnotí rychlost změny jejich vzdálenosti a rychlost, s jakou tlumič kmitání zastaví - ale nemám z takové zkoušky dobrý pocit, protože to nic nevypovídá o schopnosti tlumiče pohltit velmi rychlé rázy a kmitání...
Hm, tak to máš pravdu. Já to jen chtěl porovnat s tím starým a tam to rukou moc nepoznám. Ale jízdní vlastnnosti to má teď lepší