Výkon zesilovače pro bedny od hifi věže
Moderátor: Moderátoři
Výkon zesilovače pro bedny od hifi věže
mám doma starší bedny od hifi věže (věž je již dávno v křemíkovém nebi). Jaký je přibližně dostatečný výkon zesilovače pro tyto bedny? Je lepší mít jeden stereo zesilovač, a pak mít výhybku pro výškový a basový reproduktor nebo pokud možno zvlášť pro výškový a basový, máli to vůbec smysl u těchto beden. Mám v úmyslu nahradit má současná plastová chrastítka u PC nečím o trochu lepším a když mám bedny, tak jsem si řekl, že bych si mohl udělat nějaký zesilovač.
S pozdravem XP
- Přílohy
-
DSCF1159.JPG- (99.12 KiB) Staženo 152 x
-
DSCF1153.JPG- (298.84 KiB) Staženo 126 x
Burajko: ted nevim co si myslet :]; budu spokojeny s vysledkem za predpokladu ze to bude hrat lepe, hlasiteji nez me soucasne repreaky u PC (levy vzdy cestuje po stole pri trochu vetsim zesileni, je velmi zkresleny zvuk o nizsich frekvenci), takze si myslim ze by tyto bedny mohli by vyhovujici nebo ne?
AmarokCZ píše:Tyhle bedny budou rozhodně lepší než ty co máš teď, výkon se mi nezdá nějak přehnaný, takže nevím, proč si Burajko myslí, že to nebude poslouchatelné.
Netvrdim ,ze to bude horsie ako PC-repro.Ja som myslel pri tom vykone.Frekvencny priebeh tychto bedni je strasny.
Asi mam vacsie naroky.
AmarokCZ píše:Burajko: já mám na 100% větší nároky než ty, ale dobře vím, jak hrajou plastová chrastítka za stovku. Poslouchatelné to třeba nebude, ale bude to lepší než ta plastová chrastítka.
Nepozname sa ,takze tazko to hodnotit...A mozno sa mylis.A...Amarok od Oldfielda mam docela rad.
Aky mas aparat?
Integrač MBA810