Autoradio SONY XR-6450RDS

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MajklR

#1 Příspěvek od MajklR »

Kdo mi prosím poradí, známý mi dal autorádio SONY XR-6450 RDX u kterého tlačítka zobrazují na displeji všechno, hodiny, frekvence, ladění atd., ale v reproduktorech je slyšet jen šum, který reaguje na tlačítka zesílení a opačně. Může být rádio zablokované, nebo odvařený přední panel. Slyšel jsem, že u těchto typů je to časté. Poradí mi někdo, jestli nad tím bádat, nebo to rovnou vyhodit? Předem děkuji za odpověď, MajklR. Tím zablokované jsem myslel zakódované.
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

Zakodovane asi nie je, ked sa sprava ako pises. Ked spustis ladenie, najde tebe znamu frekvenciu(stanicu)? Ako sa sprava CD?
MajklR

#3 Příspěvek od MajklR »

Ahoj, automatické ladění nevím jak se pouští /nemám návod/ , ruční ladění tlačítkem ukazuje na displeji frekvence , u rádia není CD, ale staré kazety. Bohužel nemám k tomu manual, tak se stím snažím seznámit , zkrátka omakat si všechna tlačítka co které umí.MajklR.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Tak vyskusaj kazetu. Kedze to sumi, tak je koniec asi vporiadku a kazeta bude hrat. Potom treba hladat chybu v radiu. Mas tam vobec antenu pripojenu?
MajklR

#5 Příspěvek od MajklR »

Ahoj, bohužel, ten přehravač je vadný, tak jsem ho vyjmul, anténu tam mám. Zkusím se do toho více zavrtat, děkuji moc za rady, zdraví MajklR. Ještě, koncák je asi v pořádku, protože se dá ten šum v repro zesilovat.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“