Acer 5235 - Win 7.
Moderátor: Moderátoři
Acer 5235 - Win 7.
tak jsem ji tam nahral CD autoskolu 2010 Vogel,znacky se tam zobrazuji, ale krizovatky ne a ne se tam zobrazit, zkusil jsem to na systemu XP ,tam to chodi bez problemu,
myslim ze problem bude v Adobe Flash player ActiveX, uz je nekde ke stazeni do Win 7 do systemu 32 -64bit. Jinak nevim co stim !
Adobe Flash Player - 10.1.53.64
zkusil i jine verze a nic je to OK instalace probehne. Mam i unistal kdyz davam jinou verzi. Toto nezabira. Presne ani nevim v jakem formatu to je na tom cd, proste se tam ma zobrazit dve auta v krizovatce a blika smerovka kam bude odbocovat. Tak toto nechodi.
Tak jim napiš http://www.autoskola-vogel.cz/index.php .
EDIT: A nebo se pořádně porozhlédnout a sehnat update nebo přejít na verzi 3.0.
Aktualizovaná verze programu Autoškola Testy - verze 2.4 2010 (1.6.2010)
Aktualizace řeší potíže kompatibility s Windows Vista (64bit) a Windows 7 (64bit). Aktualizace obsahuje nejnovější znění testových otázek (1.6.2010). Je určena pouze pro verze programu Autoškola Testy 2.4/2009 a 2.4/2010 Doporučujeme nejdříve provést odstranění původní verze programu a poté instalaci verze 2.4 / 2010.
Jen to upřesním, pokud je Romanky1 správně nepochopil.
1) U zástupce programu na ploše stiskni pravé tlačítko myši a ve výběru zvol volbu Kompatibility a tam nastav kompatibilitu s Windows XP SP3 nebo SP2. Potom zkus znovu spustit ten program. Pokud není program zkompilován jen pro starou verzi woken (s vazbou na její knihvny), tak to na 100% pomůže.
2) Pokud je problém v programu kvůli ulehčení práce programátorů, tak se musíš dotázat přímo výrobce jak na to. Mám zkušenosti, že podle bodu 1) pracují ve W7 i velmi staré programy z DOSu a většinou právě nejdou programy ze starých woken s odfušovanými knihovnami.