off topic TV po autorizovanom servise

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
reef

off topic TV po autorizovanom servise

#1 Příspěvek od reef »

Zdravim pani profi opravari dufam ze toto sa vam nestava vid prilozene foto. Podla mna tieto hovoria sami za seba cest vynimkam. Tento TV prijimac bol v nemenovanom autorizovanom servise!!!!!!!! Podla servisneho technika je tento TV nerentabilny, oprava by bola velmi draha pritom to bolo par studakov a TV fici. Aby som vas uviedol do obrazu pred opravou TV nepravidelne vypadaval obraz. Tento TV mi doniesol znamy ci by sa s nim nedalo nieco urobit a to ja som obcasny opravar amater!!!!!!!!! Co si o tomto myslite??
Přílohy
DSC_0421.JPG
(123.42 KiB) Staženo 175 x
DSC_0420.JPG
(143.75 KiB) Staženo 197 x
DSC_0419.JPG
(140.39 KiB) Staženo 195 x
DSC_0417.JPG
(128.57 KiB) Staženo 213 x
reef

#2 Příspěvek od reef »

a zabudol som dodat diagnostika a poplatky s tym spojene 17,50eur!!!!!!!!!
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

A naco to sem davas, ked nechces menovat? :roll:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajosek2 »

Když jsem ještě aktivně opravoval,tak k mému základnímu vybavení patřil vysavač.Tohle je ostuda a poplatek je prasárna. Pokud jsem opravu prohlásil za nerentabilní,tak jsem nikdy neúčtoval nic. /čtoval jsem jen v případě,že zákazník odmítl sám předběžnou cenu a to jsem taky účtoval jen někdy.

To rnbw: Chápu proč nejmenuje a navíc o tom to není.
Naposledy upravil(a) pajosek2 dne 08 srp 2010, 20:54, celkem upraveno 1 x.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
reef

#5 Příspěvek od reef »

rnbw píše:A naco to sem davas, ked nechces menovat? :roll:

ak mas pocit ze to potrebujes silou mocou zistit aky servis to bol, tak to bol Bratislavsky autorizovany servis Philips
reef

#6 Příspěvek od reef »

pajosek2 píše:Když jsem ještě aktivně opravoval,tak k mému základnímu vybavení patřil vysavač.Tohle je ostuda a poplatek je prasárna. Pokud jsem opravu prohlásil za nerentabilní,tak jsem nikdy neúčtoval nic. /čtoval jsem jen v případě,že zákazník odmítl sám předběžnou cenu a to jsem taky účtoval jen někdy.

To rnbw: Chápu proč nejmenuje a navíc o tom to není.

mas pravdu aj ked nie do cista tak aspon od hrubej necistoty a naozaj pozret co tomu vlastne je. a podla mna ocividne studaky tak to je naozaj hanba autorizovaneho servisu, lenze problem je v tom ze ten TV vobec neotvorili.
Maskot

#7 Příspěvek od Maskot »

Ten problem nebude asi tak jednoznacny.Nevi se co dotycny rekl na navrzenou cenu(plati smluvni ceny)Servis bych neodsuzoval tak jednoznacne.I drive predbeznou cenu urcovala treba zenska u prepazky,ta TV neotvirala,mela jen jakou cenu pri jistych projevech a typech TV napsat do zakazkoveho listu.Jak se tyto ceny volily vyplyvalo z podminek dodrzeni ceny opravy.Pokud to probehlo nejak takhle neni se cemu divit a proc zatracovat.
reef

#8 Příspěvek od reef »

No ono bude problem v tom ze znamy sa s tym servisnym technikom rozpraval a ten mu povedal ze do toho TV pozeral atd...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ono to chce vhodné prostory na likvidaci toho bordelu, co tam je, to se nedá dělat v dílně na stole, jinak se člověk za chvilku udusí. To se totiž musí vyfoukat, nikoliv vysávat.

Já osobně v případě, že uvnitř TV jsou černý mastný saze často též (z)vracím (samozřejmě bez poplatků atd.). Pokud je jen prach, nezbývá, než odnést, vyfoukat, vymést a vrátit se k diagnostice a když je technik líný, tlustý, nedbalý a navíc zaměstnanec, naúčtuje 20EUR a spokojeně odfuní k jiné, čistší televizi.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Dratak

#10 Příspěvek od Dratak »

Taky mám zkušenost s jedním autorizovaným servisem. Před lety jsem měl video Sony SLV-510 a to začalo ještě v záruční době poškozovat pásky. Celý problém byl v tom, že špatně brzdil pravý unašeč, při převíjení vpřed a zastavení se uvolnila smyčka pásku, která spadla dolů pod talířek na capstanu. Pak stačilo zařadit Play, páska se vytáhla nahoru a přitom se poškodila o ten talířek.
Video bylo v záruce, odnesl jsem ho tedy do autorizovaného servisu. Zde mi ho po 14 dnech vrátili s tím, že chybu nenašli. Za to mi při vybalování (přístroj jsem jim dal v originální krabici) zůstal v ruce kryt. Zjistil jsem že všechny čtyři šrouby krytu chybí! Nechtělo se mi s tím táhnout zpátky do servisu a začal jsem hledat náhradní šrouby. Předtím jsem se ale naštěstí do přístroje podíval. Na desce, v místě kde byl zdroj, se povalovala krabička od filmu s nalepeným číslem. Otevřel jsem ji a našel v ní čtyři hledané šroubky.
Opravář zřejmě odešel na svačinu a přístroj provizorně zakryl s tím, že po svačině práci dodělá. Pak na to už zapomněl a video zabalil do krabice.
EKKAR

#11 Příspěvek od EKKAR »

Před půl rokem jsem tady sháněl schéma pro kolegu - ve značkovém Panasonic servise mu nebyli schopní opravit CRT Panasonic s probitým STRkem na primáru zdroje. Tvrdili, že náhrada musí být originál Panasonic a takovou nelze sehnat = telka neopravitelná. Než dospěli k takovému "poznatku", telka u nich 2 měsíce ležela. Po nakopnutí kouskem schématu a seznamem náhrad zde na fóru jiný, neznačkový servis (po dodání materiálu odtud) tutéž telku za 3dni opravil...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Crifodo

#12 Příspěvek od Crifodo »

Z takové story je přece evidentní, že když ten líný, tlustý a hloupý autorizovaný servisák takhle uspokojí zákazníka, podle všech zásad volného trhu se otevírá prostor pro skutečného servisáka. Nemusí mít na zdi nebo kdekoliv jinde otištěno harmonizační razítko EU a pověření od výrobce, ale když bude zákazník spokojený transakce proběhne a do budoucna budou kladné reference, zatímco ten značkový servis do roka zavře a na jeho místě bude třeba náborová kancelář pro MP :twisted:
Je to tak podle zásad svobodného trhu, ne?
Bernard

#13 Příspěvek od Bernard »

reef píše:....... lenze problem je v tom ze ten TV vobec neotvorili.

Potom název vlákna "TV po autorizovanom servise" neodpovídá skutečnosti. Navrhuji "TV po autorizovanom pohľade". :)
reef

#14 Příspěvek od reef »

no ano mas pravdu ale po autorizovanom pohlade z vonkajsej strany krytu :lol: :lol: :lol:
Banda

#15 Příspěvek od Banda »

Víte jak to bylo...
Zákazník přijde do autorizovaného servisu a řekne: "Mohli by jste se mi na tu TV kouknout?"
Servisák:"Ale jistě a pokud nic nenajdeme, bude to za 17,5Euro"
Zákazník:"Jenom 8O, to jsem myslel, že to bude stát víc, tak to je super. Ještě že jsem ji zanesl k odborníkům."

No pak už to všichni známe. Servisák se na ní kouknul a jelikož pohledem nic nezjistil, co jiného mohl dělat. :)

Někdy se s tím setkáte taky u lékařů, bohužel. :(
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“