off topic TV po autorizovanom servise
Moderátor: Moderátoři
off topic TV po autorizovanom servise
- Přílohy
-
DSC_0421.JPG- (123.42 KiB) Staženo 175 x
-
DSC_0420.JPG- (143.75 KiB) Staženo 197 x
-
DSC_0419.JPG- (140.39 KiB) Staženo 195 x
-
DSC_0417.JPG- (128.57 KiB) Staženo 213 x
To rnbw: Chápu proč nejmenuje a navíc o tom to není.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
pajosek2 píše:Když jsem ještě aktivně opravoval,tak k mému základnímu vybavení patřil vysavač.Tohle je ostuda a poplatek je prasárna. Pokud jsem opravu prohlásil za nerentabilní,tak jsem nikdy neúčtoval nic. /čtoval jsem jen v případě,že zákazník odmítl sám předběžnou cenu a to jsem taky účtoval jen někdy.
To rnbw: Chápu proč nejmenuje a navíc o tom to není.
mas pravdu aj ked nie do cista tak aspon od hrubej necistoty a naozaj pozret co tomu vlastne je. a podla mna ocividne studaky tak to je naozaj hanba autorizovaneho servisu, lenze problem je v tom ze ten TV vobec neotvorili.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně v případě, že uvnitř TV jsou černý mastný saze často též (z)vracím (samozřejmě bez poplatků atd.). Pokud je jen prach, nezbývá, než odnést, vyfoukat, vymést a vrátit se k diagnostice a když je technik líný, tlustý, nedbalý a navíc zaměstnanec, naúčtuje 20EUR a spokojeně odfuní k jiné, čistší televizi.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Video bylo v záruce, odnesl jsem ho tedy do autorizovaného servisu. Zde mi ho po 14 dnech vrátili s tím, že chybu nenašli. Za to mi při vybalování (přístroj jsem jim dal v originální krabici) zůstal v ruce kryt. Zjistil jsem že všechny čtyři šrouby krytu chybí! Nechtělo se mi s tím táhnout zpátky do servisu a začal jsem hledat náhradní šrouby. Předtím jsem se ale naštěstí do přístroje podíval. Na desce, v místě kde byl zdroj, se povalovala krabička od filmu s nalepeným číslem. Otevřel jsem ji a našel v ní čtyři hledané šroubky.
Opravář zřejmě odešel na svačinu a přístroj provizorně zakryl s tím, že po svačině práci dodělá. Pak na to už zapomněl a video zabalil do krabice.
A kutilmile - nelituju tě
Je to tak podle zásad svobodného trhu, ne?
Zákazník přijde do autorizovaného servisu a řekne: "Mohli by jste se mi na tu TV kouknout?"
Servisák:"Ale jistě a pokud nic nenajdeme, bude to za 17,5Euro"
Zákazník:"Jenom
No pak už to všichni známe. Servisák se na ní kouknul a jelikož pohledem nic nezjistil, co jiného mohl dělat.
Někdy se s tím setkáte taky u lékařů, bohužel.