off topic TV po autorizovanom servise

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jogo

Re: off topic TV po autorizovanom servise

#16 Příspěvek od jogo »

reef píše:.....Co si o tomto myslite??

- že majiteľovi vyložím karty na stôl, poradím, ale o rentabilnosti sa musí rozhodnúť on sám
- ak u opravára nesúhlasí s opravou, a nič nezaplatí, opravár dovtedy robil zdarma. Niekto ten čas ale zaplatiť musí. Dotiahne to navýšenými opravami u iných, opravených, aparátov. Možno to vyzerá spravodlivejšie..
- v prípade nesúhlasu s opravou by si našiel aparát odomňa taký istý - ver tomu, že by som mal na to dôvod
reef

#17 Příspěvek od reef »

Pozri sa na to asi takto predbezna cena opravy toho TV bola stanovena na 50eur !!!!!! A podotykam ze ju tam niesol za ucelom ze mu ju opravia!!!!!
Maskot

#18 Příspěvek od Maskot »

Co se Ti nezda na te cene?Nemyslis,ze je lepsi dat odhad 50 € a opravit s vyslednou cenou 20€ nez odhad dat 10€ a druhy den se telefonem dohadovat se zakaznikem,prominte,ale ta oprava bude trochu drazsi?
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

Je to asi věc názoru , ale mne vždy říkali vysát , abych nenafoukal prach tam , kam by se jinak ani nedostal . Jo to foukání je ale rychlejší , ale taky se lépe odfouknou všechny štítky . Nevím , nějak v poslední době i s takovýmto přístupem servisů počítám . Horší je to právě u doktorů , bez TV ještě požiju .
reef

#20 Příspěvek od reef »

Maskot píše:Co se Ti nezda na te cene?Nemyslis,ze je lepsi dat odhad 50 € a opravit s vyslednou cenou 20€ nez odhad dat 10€ a druhy den se telefonem dohadovat se zakaznikem,prominte,ale ta oprava bude trochu drazsi?

ok ale potom naco budem niekomu davat predbeznu cenu a tvrdit mu ze som pozeral do vnutra a ze sa to neoplati, ze suciastky budu drahe proste nerentabilne a neopravia ti to zapytaju si prachy za diagnostiku neopravia ti ho a pritom si ho tam niesol za ucelom opravy, suhlasil si s predbeznou cenou opravy plus minus nejake eura a potom v konecnom dosledku ho chytim ja do ruk a opravim tych par poondatych studakov a televizor fici dalej. Toto cele je o tom ake velke sklamanie a podobne veci ta potom cakaju ked zistis takuto krutu pravdu ako to vlastne cele s tymi autorizovanymi servismi funguje ze to potom chyti neautorizovany clovek a opravi ti to a pritom ty sa na ten autorizovany servis ako neznaly problemu spoliehas
BOBOBO

#21 Příspěvek od BOBOBO »

Nevím , jaká je realita nyní , ale u těchto servisů prý začíná práce od 1000,- , jinak si to odnes a sám jsem u nás chtěl jen diagnostiku poruchy u Thomsona , ale oni mi vyměnili tlačítka a prý nastavovali nějaké hodnoty a vytlačil jsem nechtěně 8 kilo a bylo . Naštěstí si zatím vystačím bez servisu a tu jednu-dvě závady u domácích strojů této kategorie vyřeším i s pomocí místních spolubesedníků .
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od ZdenekHQ »

BOBOBO píše:Je to asi věc názoru , ale mne vždy říkali vysát , abych nenafoukal prach tam , kam by se jinak ani nedostal .

U mechanických zařízení dejme tomu, ale u běžné elektroniky je to foukání daleko účinnější. Nakonec když vysáváš, musíš si často pomoct štětcem, jinak se ten prach ani nehne - a výsledek na "štítky" je stejnej a lovíš je ve vysavači.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jogo

#23 Příspěvek od jogo »

reef píše:Pozri sa na to asi takto.....

Nešlo o to, či s postupom servisu súhlasím.
A iste by som si o.i. dal pozor na to, za čo, a či vôbec, zaplatím.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od pajosek2 »

Kluci nehádejte se,nejlepší je s citem vyfoukat a hned odsávat.Měl jsem na to vymyšlen velký odsávač a k tomu komprasorek,ale protože vývoj oprav TV jde tam kam jde,tak už jsem se na to vykašlal.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Mysteri

#25 Příspěvek od Mysteri »

No v podstate, ten prach je majetkom majiteľa, mal by sa mu tiež odovzdať :lol:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od pajosek2 »

No jo,ale pokud ho vysaješ,tak můžeš účtovat ekologigkou likvidaci prachu. :lol:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
kasa

#27 Příspěvek od kasa »

Tenhle problém není v rovině AUTORIZOVANÝ versus NEAUTORIZOVANÝ, ale v lidech a úhlu jejich pohledu. Zkuste se zamyslet:
- Proč ten "lepší" servis není autorizovaný?
- Proč se ten "lepší" stává po autorizací "horším"?
- Kdo to "lepší/horší" dokáže nestranně posoudit?
- Proč už dávno není v tomhle oboru nějaká komora nebo cech?
BOBOBO

#28 Příspěvek od BOBOBO »

No pokud by ten cech vznikl a fungoval jako lékařská komora , Pán s námi , zákoši .
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“