Poliaty HP Pavilion
Moderátor: Moderátoři
Poliaty HP Pavilion
- Přílohy
-
P8200038(2).jpg- (285.23 KiB) Staženo 122 x
-
P8200037(2).jpg- (285.94 KiB) Staženo 131 x
- czatlantis
Skusil by som to rozobrat, prinajhorsom panel vyhodis a das tam druhy (tychto Pavilionov je kopa mrtvych kvoli nVidii). Pripadne aj klavesnicu (ak zhnili spoje na folii - blbo sa to rozobera, ale niekedy to ide dokreslit vodivym lakom).
- czatlantis
rnbw píše:Asi polial klavesnicu a potom to otocil, aby vsetko natieklo do LCD![]()
Skusil by som to rozobrat, prinajhorsom panel vyhodis a das tam druhy (tychto Pavilionov je kopa mrtvych kvoli nVidii). Pripadne aj klavesnicu (ak zhnili spoje na folii - blbo sa to rozobera, ale niekedy to ide dokreslit vodivym lakom).
Panel druhý škoda zháňať. Nefunguje ešte napaľovačka a nieje to v nej, ale niekde na základovke. Občas sa chytí, ale väčšinou nejde.
rnbw píše:Asi polial klavesnicu a potom to otocil, aby vsetko natieklo do LCD![]()
Alebo to prehnal s pitím a vydávil sa na display
- czatlantis