Koupě LCD LED TV 26 palců

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pavel16

Koupě LCD LED TV 26 palců

#1 Příspěvek od pavel16 »

Mám vyhlídnutou 26 LG 26LE5500 LED jako TV do ložnice. Je tu někdo , kdo tuhle TV vlastní?
Nenašel jsem na ni žádnou recenzi.
hafca

#2 Příspěvek od hafca »

A máš pro ní odpovídají zdroj signálu? Mladý si koupili něco podobného, taky LCD a full HD. Teď hořekují nad bídným obrazem. Mají do toho puštěný signál z DVB-T.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
pavel16

#3 Příspěvek od pavel16 »

Mám v plánu druhý HD sat.přijímač.Jako hlavní mám Panáka plazmu a Topfilda 7700.
hafca

#4 Příspěvek od hafca »

Já mám 42" Panáka plasmu HD ready a pokaždé když přijedou a je puštěnej, tak hořekují. Jedu taky jen na DVB-T a tak mají možnost srovnání.
Proto se ptám čím to budeš krmit.
PavelN

#5 Příspěvek od PavelN »

On bude velký rozdíl v porovnání obrazu na 42" plazmě a 26"LCD - stejně člověku nezbude nic jiného než si na to zvyknout. Já dnes spíše hořekuji nad vysílacím programem.
hafca

#6 Příspěvek od hafca »

Spíš bych čekal, že to bude koukatelné na tý menší obrazovce. A to i přesto, že je to full HD. Zase se mi potvrdilo, že je lepší jen HD ready na to v jaké kvalitě se tady běžně vysílá.
Ke kvalitě programů se raděj nevyjadřuji, to je na jiné vlákno a i tam se musí psát slušně. :cry:
PavelN

#7 Příspěvek od PavelN »

Ano i tak jsem to myslel velikost zrna na26" bude menší obvzlášť když do toho pustíš SD.
hafca

#8 Příspěvek od hafca »

To jsem nějak nepochopil. Velikost zrna je sice menší, ale koukat se na to nedá. Je to přepočítávané a při tom si toho musí polovinu vymyslet a ten obraz tomu odpovídá. Je to stejně hnusný jako když koukáš na LCD monitor a nemáš ho v nativním rozlišení. Jedním slovem shit.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“