Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
A máš pro ní odpovídají zdroj signálu? Mladý si koupili něco podobného, taky LCD a full HD. Teď hořekují nad bídným obrazem. Mají do toho puštěný signál z DVB-T.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Já mám 42" Panáka plasmu HD ready a pokaždé když přijedou a je puštěnej, tak hořekují. Jedu taky jen na DVB-T a tak mají možnost srovnání.
Proto se ptám čím to budeš krmit.
On bude velký rozdíl v porovnání obrazu na 42" plazmě a 26"LCD - stejně člověku nezbude nic jiného než si na to zvyknout. Já dnes spíše hořekuji nad vysílacím programem.
Spíš bych čekal, že to bude koukatelné na tý menší obrazovce. A to i přesto, že je to full HD. Zase se mi potvrdilo, že je lepší jen HD ready na to v jaké kvalitě se tady běžně vysílá.
Ke kvalitě programů se raděj nevyjadřuji, to je na jiné vlákno a i tam se musí psát slušně.
To jsem nějak nepochopil. Velikost zrna je sice menší, ale koukat se na to nedá. Je to přepočítávané a při tom si toho musí polovinu vymyslet a ten obraz tomu odpovídá. Je to stejně hnusný jako když koukáš na LCD monitor a nemáš ho v nativním rozlišení. Jedním slovem shit.