Imunita vůči klíšťatům

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
bastliar

#16 Příspěvek od bastliar »

EKKAR píše:Když se podíváš na nějakou publikaci o zjišťování krevních skupin z potu a slin, zjistíš, že přibližně 2% lidí jsou tzv. "nevylučovači" - to znamená, že nevylučují do potu, slin a dalších tělesných výměšků "stopy" v podobě specifických bílkovin, umožňujících identifikaci jejich krevní skupiny. Je to genetická "predispozice", kterou ale může obejít analýza DNA třeba z kožních buněk otřených "na místě činu" - právě kriminalistika se s tím setkává nejčastěji

Mysteri píše:Nechcem strašiiť, ale vraj kliešte a komáre ignorujú ľudí, ktorí majú jednu zákernu chorobu, prípadne cukrovku.
Teraz som ale cez Gúgla objavil toto: http://www.izurnal.sk/index.php?option= ... &Itemid=89 , čiže, nie je to tak zlé... :lol: Citujem z článku

Nemáte náhodou na mysli chymerizmus - dvojitá sada DNA tvoriaca štvoritú špirálu - sťažuje identifikáciu pravej DNA, môže stáť za cukrovkou a iným špecifickým autoimunitným ochorením, keď imunitný systém napáda vlastný organizmus, druhú sadu DNA.
Naposledy upravil(a) bastliar dne 04 zář 2010, 22:01, celkem upraveno 1 x.
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Netuším - zas až tolik jsem medicínu neštudoval.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Mysteri

#18 Příspěvek od Mysteri »

Ako som ,,kúpil", tak som ,,predal". Ale aj tak, pochybujem, že kliešť ešte pred ,,prisatím" robí nejaký rozbor DNA vybranej obete. :lol:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pajosek2 »

Na mne klíšťata nejdou,mi pije krev manželka.Občas.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od PvvS »

Asi mam taky stesti. Kliste zadny a vsichni okolo pilne trenuji indiansky tance s komarem a ja mam klid. Nebude to spis tim ze elektrikari jsou od kalafuny a podobnych chemikalii impregnovani ? :P :twisted:
kevin_mitnick

#21 Příspěvek od kevin_mitnick »

25 let pouzivam na komary i klistata recept myho dedy. V obchode vemu lahvicku Alpy a do ni vhodim tak 10 hrebicku (ano presne tech co do svareneho vina) a kousek skorice. Necham tak tyden lezet a pak se s tim cele leto natira familie pred cestou do lesa nebo k vode. Za 10 let jsem mel kliste JEDNOU, decka ani jednou. Komari se mi vyhybaji, deckam take, jen manzelka se stezuje ze ji komari zerou, ale to je tim, ze nechce smrdet po hrebicku a matla se jeste nejakym deodorantem...
kbulda

#22 Příspěvek od kbulda »

A nestačilo by takto upravenou ALPU pít ?
Killroy
Moderátor

#23 Příspěvek od Killroy »

To s tou Alpou se mi líbí. Jak už jsem napsal, nemám problém s klíšťaty, ale spíš s komáry. Zkusím tedy tenhle lekvar. :D Zeptám se, má někdo oveřený účinek užívání Bkomplexu?

Killroy
EKKAR

#24 Příspěvek od EKKAR »

S B-komplexem nevím, ale mám vyzkoušeno, že po požití více jak 6 škopíků obilného extraktu s bylinným přídavkem (alias ječmenný polívky s chmelovým okořeněním) jsou mi už všichni komáři dost volní...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Killroy
Moderátor

#25 Příspěvek od Killroy »

Jistě účinné, ale v tomto stavu většinou (nikdy) moc ryb nechytím.. :D

Killroy
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“