Tesla 291SRF20ST PP, chassis Beko 22.1, problém s obrazem
Moderátor: Moderátoři
Tesla 291SRF20ST PP, chassis Beko 22.1, problém s obrazem
Název vlákna byl upraven. Killroy
- Přílohy
-
Fotografie0252.jpg- (65.53 KiB) Staženo 116 x
Toto není bezplatná internetová TV opravna
EDIT: Ač jsi nováček, tak i pro tebe platí PRAVIDLA: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=32062 - zvláště bod 4
Tato informace by měla stačit k tomu, abys o tomto obvodu zjistil vše potřebné (i třeba hledáním na tomto fóru), pak vzal měřák a zkontroloval napětí a součástky v tomto obvodě. Potom se tady svěř s výsledkem této práce a snad ti pomůžeme.
p.s. Pochop, že zatím jinou radu ani nemůžeš očekávat, protože nevíme, jaké informace od tebe získáme.
Vidím, že Hill mě zase předběhl.
pipotom píše:Myslel jsem ze kdyz to je sekce amateri(co ja rozhodne jsem) tak nebude problem s radou. Jeste jednou se omlouvam za obtezovani
Omlouvat se nemusíš, není ani za co. Stačilo si přečíst pravidla této sekce a respektovat je. A pokud nedokážeš problém ani pojmenovat (anebo vyhledat na fóru), tak nemá smysl pokračovat. Protože jak už bylo napsáno, on-line TV poradna způsobem "vyměň to a to a bude to" se tu bohužel neprovozuje. Děkuji za pochopení a oběma kolegům-uživatelům za předešlá vysvětlení.
Killroy
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem to přisvítil.
- Přílohy
-
tv.jpg- (6.67 KiB) Staženo 98 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
pipotom píše:Takze pro doplneni je to TV tesla typ 291SR20ST PP .Spoje jsem zkontroloval zadnej studenak jsem nenasel.Jenom jeden napul vyboulenej kondik 470uF.Televize je u tchana tak momentalne nemam u sebe merak.Tak priste uvidim.Moc dik za rady.
Takže:
- Model telky patří do "zadání vlákna" (uprav, doplň!!) a "litanie" do příspěvků
- Když nemáš TVP u sebe, těžko zase z tebe dolovat poziční číslo toho kondu 470uF - my nemáme křišťálovou kouli, abychom ho mohli zjistit, zase je to na tobě.
Až budeš mít telku u sebe, pak můžeš i něco opravovat - takhle na dálku, to asi nepůjde, nemyslíš
EDIT: Napsal jsi ten model úplně a správně? - páč ani Google ho vůbec nezná
Chtěl jsem nějak "vygůglit" alespoň šásko (kvůli dokumentaci!!!), které by v něm bylo - takhle to zase bude na tobě
Telku rozdělat a hledat typ šasi (může být vytištěn i na typ. štítku - na zadním deklu)