GRUNDIG ST 70-2103/8 Dolby CUC2130 jiná závada
Moderátor: Moderátoři
GRUNDIG ST 70-2103/8 Dolby CUC2130 jiná závada
Re: GRUNDIG CUC2130 jiná závada
soucek píše:...Má cenu dávat do kupy tu 8V napájecí větev, bude KO to estéčko?
To je mně otázka jak pro p. Lorence
Má cenu se shýbnout pro tisícovku?
soucek píše:Ještě bych prověřil R61043 1k2. Na polské Elektrodě
to tam někdo měl a ST mu prý přežilo.
To si jako radíš sám sobě?
masar píše:soucek píše:...Má cenu dávat do kupy tu 8V napájecí větev, bude KO to estéčko?
To je mně otázka jak pro p. Lorence![]()
Má cenu se shýbnout pro tisícovku?soucek píše:Ještě bych prověřil R61043 1k2. Na polské Elektrodě
to tam někdo měl a ST mu prý přežilo.
To si jako radíš sám sobě?
Proč bych si neradil sám sobě, když na můj příspěvek před Tebou nikdo nereagoval.
Killroy píše:Ta cena v AME je dobrá. Pro pořádek prosím doplnit model té telky do názvu vlákna, děkuji.
No cena je dobrá, akorát že já potřebuji STV2246 X53 a ten tam přímo nemají. Nevím, jestli by šel nahradit s jiným označením X.. Možná ano, budou se patrně tyto multifunkční procesory lišit v normách PAL/SECAM/NTSC, případně zvuk.podnosných BG/DK. To by mi nevadilo,analog je mrtev.... jelo by to přes SCART. Pokud se mýlím, opravte mě prosím.
masar píše:Dobrý, dobrý, jen jsem se zeptal.![]()
Pokud je tento IO napájen pouze napětím +5V a +8V, zjistil bych pro jistotu, odkud "se bere" +12V. Taky bych zkontroloval všechny piny GND.
Situace je následující. Při odpojeném pinu 45 toho švába je na výstupu LM317T korektních +8V. Přímo na tom odpájeném pinu za chodu TV je +3.9V. Mohlo to asi odejít tím cyklujícím zdrojem, jinak VN trafo ani baňka "nestřílí".