Dnes ráno som ho rozobral, v zdroji som hneď zbadal dve vypučené elity 1000uF/16V, tak som ich nahradil novými ale na 35V. Pozapnuti som naivne dufal, že to bude v poriadku, nestalo sa... a riadenie matrice /stvorcový integráč/ je taký horúci, že na ňom neudržím prst dlhšie ako 5 sekund
Tesla 32LCD77 WHD - pruhy
Moderátor: Moderátoři
Tesla 32LCD77 WHD - pruhy
Dnes ráno som ho rozobral, v zdroji som hneď zbadal dve vypučené elity 1000uF/16V, tak som ich nahradil novými ale na 35V. Pozapnuti som naivne dufal, že to bude v poriadku, nestalo sa... a riadenie matrice /stvorcový integráč/ je taký horúci, že na ňom neudržím prst dlhšie ako 5 sekund
- Přílohy
-
DSC00009.jpg- takto sa rozpadol obraz behom sekundy
- (94.24 KiB) Staženo 121 x
http://www.edisk.cz/stahni/50913/vestel ... .91KB.html
ipm píše:... Inak servis...to som aj ja
ale v nasom kraji je LCD TV este malo
...teda poruchovych ;)... Ja som z RA /Revuca/
Ale v Profilu to tutláš
Tak to jste nějaká výjimka - že by ten váš kraj byl "pod nějakou ochranou"
inak zdroj kvôli zatazi, je obcas zvlneny.../asi makky zdroj, alebo velka zataz, bez schemy som to nevedel diagnostikovat/, teraz je to v tom stadiu , ze lcd je aspon sede a az po nabehnuti tvtuneru sa ukazu zasa pruhy, ale aspon niesu hned po nabehnuti . teda 2-5 sekund svieti cely nacierno /sedo/, takze to vyzera na problem okolo matrice, ale to bolo este kym som od dobrej duse nemal schemu
P.S.: Revuca je najchudobnejsi okres na SK /hladova dolina/ a ja som sa tu pristahoval z Kosic kvoli castym servisnym vyjazdom... Pretoze mam 2 hodiny cesty do BA aj do SO , takze som teoreticky v strede sk a to mi vyhovuje, hlavna cinnost nieje totiz servis SE, na tej sa zarobit neda, ale kamerove systemy , sprava a vystavba sieti LAN, WAN a WLAN + konfiguracia a sprava sieti hlavne na Linuxoch...
P.S. To mirosne: Zdroj je v poriadku tak preco by ho malo odfajcit??? navyse stale sa da dohodnut... Este sa mi nestalo ze by som sa nevedel s niekym dohodnut..... Dokonca aj s mojou exmangelkou a to je ina "brutalita"