Matrox Atlas 10K 73GB
Moderátor: Moderátoři
- Gringo_Joe
Matrox Atlas 10K 73GB
Zkousel jsem premerovat cesticky a stava (12V) jde az do tri svabu P54AG, ale z nich dal uz ani trochu, pritom by zbyvaly jeste tri civky a hura do motoru..
Napadla me kacirska myslenka to premostit, ale asi to tam nebude jen na Delay start, ze?
- Gringo_Joe
Disk jsem zkusil pokazde zapojit samotny na kabel (68pin), bez jumperu (tj. ID 0, zadny delay start) aktivni terminaci zarizuje konec kabelu a na vsech jsem zkusil udelat autodetekci v "setupu" radice. Ani prd.
Ze se da disku odlozit start ploten samozrejmne vim, ale pokud se na ten disk podivate skrze "setup" radice, tak se roztoci (v nekterych setupech ho zase lze zastavit).
Taky jsem zkusil dal disk jako ID 2 a na ID 0 dal jiny disk s OS, nabootoval do OS a taky prd. (tohle pouze na LSI a Adaptecu 3940).
Nakonec jsem do disku zapojil jen napajeni, pustil zdroj a sel spat. Jestli se disk pres noc roztocil, tak do rana se pak opet zastavil, protoze jsem ho nasel v tom stejnem stavu.
Me by jen zajimalo, jestli ho mam k tomu roztoceni prinutit tim premostenim, ale to stejne asi nezjistim, dokud to nezkusim, ze? Disk ma sve udaje ulozene v elektronice, ne v plotnach, pokud se nepletu.. Teoreticky by melo stacit zapojit jen holou elektroniku na kabel a neco by to melo nadetekovat, nebo tomu tak neni?
- Gringo_Joe
- Gringo_Joe
- Gringo_Joe