Oprava zdroje videa Sharp VC-M400
Moderátor: Moderátoři
Oprava zdroje videa Sharp VC-M400
-
Návštěvník
Zdroj videa Sharp Vc-M400
Jestli je zdroj plynule použitelný pro síť 110-240V tak chodí už od 90V.
Na primáru trafa by měl být R-C nebo D-R-C člen pro omezení špiček, je to OK? Kolik větví má sekundár? není ten zdroj přetížený zkratem někde v odběru? není vadný elyt na sekundáru?
Jestli odešel odpor pro omezení proudu do primárního DC obvodu, buď je zdroj přetížený, nebo může mít trafo záviťák (málo pravděpodobné), ev. některá špatná dioda...
Zdroj Videa VC-M400
Video VC-M400
Oprava zdroje videa VC-M400
Jenys píše:Píšu sem po delší době, to video Sharp VC-M400 zatím stále maká, je to synovce a dokud jde, tak nechce kupovat DVD rekordér.
to že maká je dobré znamená to to že si odviedol dobrú prácu,..... pokial maká VHS ani sa mu nedivin že nechce kupovať DVD, som tehož nazoru aj ked DVD rec. už vlastním.
durkovic píše:Jenys píše:Píšu sem po delší době, to video Sharp VC-M400 zatím stále maká, je to synovce a dokud jde, tak nechce kupovat DVD rekordér.
to že maká je dobré znamená to to že si odviedol dobrú prácu,..... pokial maká VHS ani sa mu nedivin že nechce kupovať DVD, som tehož nazoru aj ked DVD rec. už vlastním.
Tak on ho synovec původně vyhodil, jako že nefunguje a zeptal se mě jestli ho nechci na součástky. Vzal jsem si ho a říkal jsem si že když už ho mám doma, kouknu mu na zoubky. Našel jsem přepálenou pojistku, vyměnil a znovu odešla, tak jsem začal pátrat a zbytek je výše nahoře v příspěvkách.
On si myslel, že když odešlo, že koupí DVD, ale nespěchal a já, když ho opravil, tak jsem mu ho nabídnul, za dvě stě jen, abych pokryl náklady a tak si to vzal a má to do teď. Tak on by asi bral DVD, ale jemmu vše dost dlouho trvá než se rozhodne a nakonec je to dobře. V té době nebyly DVD rekordéry s HDD, takže by měl asi jen s DVD vypalováním. Já mám s HDD a jsem s tím max. spokojenej a VHSku bych už nechtěl. Snad jen z nouze