VHS LG LV4961
Moderátor: Moderátoři
VHS LG LV4961
Uprostřed pod kazetou máš třecí spojku - ta, když netáhne (nebo řemínek k ní), nedolehne mezikolo na jeden nebo druhý unášeč.
V tu dobu na to mikrospínač hlídající dosednutí kazety nemá už žádný vliv.
http://www.ame.cz/QIShop/detail/144995_ ... -K221.aspx
Ale díval jsem se na tem modeswitch a je nějakej takovej pochroumanej.zkusím ho vyměnit a napíšu jak jsem dopadnul.
zkoušel jsem ještě jednou vložit pásku,vodící trny teda natáhnou pásku přes buben (hlava se otáčí jakmile přepnu video z st.by což má dělat že jo no a jak je pásek navinut na bubnu okamžitě se snižují otáčky bubnu a,při povelu play se přestane točit buben úplně a začne kde si něco jako cvakat.zvuk vychází z bubnu.
A na displeji toho jsem si teda všimnul až dnes,zobrazuje jak má i čísla předvoleb ale třeba když se má zobrazit AV1,tak se to nezobrazi jak má.z toho ,,V" je taková náká zpitvořenina.
tak nevím jeslti je ve zdroji ta chyba?
a jinak třecí spojka je vyměněna.
aji když mechaniku úplně vytáhnu z videa a stisknu power tak se video za chvilku přepne do st.by.možná je to blábol co sem ted napsal ale videum nerozumím tak to sem píšu jako poznatek,protože mám tu video panasonic s vadnou hlavou a u něj když vyndám mechaniku tak se do st.by nepřepne.