Problém s topným tělesem v pračce
Moderátor: Moderátoři
Problém s topným tělesem v pračce
Re: problém - Topné těleso v pračce
Achab píše:Máte zřejmě stržený závit buď v matce nebo na tom šroubu. Matka jde vyměnit ale šroub jestli je součástí top. tělesa tak to je horší. Pokud je stržený jenom u konce závitu před dotažením, jde to podložit podložkami. Přeřezávaní závitu na menší průměr by ten šroub asi zbytečně zeslabilo. Bylo by možná lepší aby se na to někdo podíval na místě. Jenom se divím že kvůli zapadlým drobnostem rozebíráte pračku, na ten účel tam bývá odnímatelný díl - ale možná že ne na všech typech.
Právě, že zrovna u této pračky to není. Odkoukala jsem to od servisáka, kdy mi mezi buben a vanu zapadla kostice od podprsenky a dělala tam neplechu. Volala jsem tenkrát opraváře a on se do meziprostoru dostával právě takhle.
Napr: http://www.avelmak.sk/img_items/4/44/441/44193.jpg
Achab píše:Jenom jestli to ta tavná pistole nedorazila... Možná by stačilo to nové těsnění ale ať se Vám na to radši někdo podívá jinak zbytečně vyhodíte peníze. Samotné těleso snad nebude nutné měnit.
Těsnění samotné vyměnit nejde, musí se celé těleso. Už jsem to i odzkoušela, pračka neteče, pere i ohřívá. Tak myslím že chvilku to vydrží a já mrknu co nejdřív po novém tělese.