Nabíjení Ni-MH : rychle/pomalu, samostatně/dohromady?
Moderátor: Moderátoři
- czatlantis
má to 5MB cca:
http://czatlantis.ic.cz/nab.jpg
víc se mi to rozdělávat nechce
- czatlantis
A vysledek.
AA I.T.WORKS 2.10 Ah a 2.15Ah
AAA TRONIC 230mAh a 120mAh
Ze je to takova mizerie u AAA bych neveril. Moc je nepouzivam. Jeste jsem jim dal sanci, funkce REFRESH. A kdyz nic, tak pudou z domu.
Jen muj nazor. Kdyz jsem si koupil nabijecku na autobaterku, spinany zdroj, hlidala napeti a sama ukoncila nabijeni, nikdy nenabila baterku tak jako nabijecka amatersky zhotovena, s regulaci proudu v sitove casti. Nema automatiku ukonceni. Ale baterka je nabita, podle hustomeru.
Kdyz jsem nabijel tuzkove baterky v obyc nabijecce, vyhodnoceni nabijeni, automaticke ukonceni nabijeni, nabijeci proud jsem nemeril, tak mam pocit ze nabijene baterky drzeli vic nez kdyz je nabiji v IPC-1L. K baterkam asi stara nabijecka nebila tolik setrna jak ta inteligentni. Moc casto nenabijim.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
robo píše:...Fotak jsem potom vypnul a ulozil ho na misto. Po mesici jsem potreboval udelat asi 4 makro fotky. Po zapnuti fotaku pouze 1/2 baterky...
Jen jestli ten foťák nemá malý odběr i ve vypnutém stavu. Mám Panasonic LZ7, nebo tak nějak a tam píšou, že se baterky mají vyndávat při delším nepoužívání, protože aparát ve vypnutém stavu nemá nulový odběr.