Co je s rádiem?
Moderátor: Moderátoři
Co je s rádiem?
Mám na opravu od známého rádiomagnetofon s CD přehrávačem. Má urvanou vysouvací anténu, tu dám novou. Problém je v tom, že když se zapne rádio, tak chvíli hraje a po chvili samo přestane hrát. Někdy pomůže, když do něho bouchnu rukou, někdy nepomůže ani to. Nevíte prosím někdo, co s tím je? nějaké studeňáky, nebo něco horšího? Předem děkuji za rady. Je to nějaké neznačkové rádio Elta.
Hill: takže. Když zapnu na rádio, tak chvíli hraje. Po nějaké době přestane hrát, jakobych ho vypl. Potom do něho bouchnu a zase hraje. Po nějaké době přestane hrát a pořád dokola. Přepínače tam jsou takové ty šoupátka, tak nevím, jestli s nimi půjde něco udělat. Zkusím se zaměřit hlavně na ty studeňáky. je to asi jako všechna elektronika dnes Made in Thaiwan, tam jsou studeňáky běžné. Moc děkuji za rady.
- PCmaniac99
- Artaban001
napřed si ujasni, zda Ti to chcípne komplet, nebo jestli Ti blbne tunerová část. To znamená, že repro Ti slabě šumí a rádio nehraje. Z praxe vím, že největší slabinou tady u těch "vajíček" jsou ty šílený přepínače. Pokud máš podezření, že někomu spadlo na zem, hledej prasklý plošňák.
Samozřejmostí je jít po studených spojích.
Co dnes ty žluté šikmooké k..y prodávají, to je hnus. Někdy mají dobré nápady, jak některé výrobky vypadají, různé budíky, rádia apod. Jak je to ale hnusně zpracované.
dal mi to na opravu jeden chlápek, s kterým jsem pracoval v jedné firmě. Pak jsem odešel a pracoval jinde. Teď krátce pracuji v nové firmě a on tam taky dělá. Jestli mu to spadlo na zem nevím.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: