Mam problem so startovanim pri teplom motore.ked odpojim teplotne cidlo motora nastartuje bez problemov, cidlo som kupil nove v mazde a problem stale isty.
to by podporovalo můj názor ,pumpa dává málo paliva a má k tomu svůj důvod, vzduch v zimě obsahuje více kyslíku a zdá se ,že ta řídící jednotka neví, co motor saje. Potom, když už běží si ten volnoběh nastaví ale ze začátku se nemá čeho chytnout
to je pravda, bez patřičného vybavení je to jenom hádání, ale tonoucí se stébla chytá a při ceně některých značkových servisů......pokud se nenajde člověk ,který vyřešil stejný problém se bez diagnostiky těžko obejdeš
nejhorší na tom je ,že ani značkový servis to nemusí odhalit, já takhle jezdil 2 roky s fabíí která běžela v nouzáku aniž by to kdokoli zjistil, a že něco neni v pořádku vyšlo najevo až když shořel katík pak se na tom neůspěšně!! vystřídaly 3!!! škodovácký servisy. Furt emise CO=9,5!!! .Tak jsem to dal načipovat a je klid.Ty p....i v Boleslavi tam dali špatnej program už ve výrobě
vlakl píše:problem je, ze diagnostika ukazala cidlo teploty motora a stalo 100€
A po výměně stále ukazuje vadné čidlo teploty? Občas se stává, že diagnostika píše vadný snímač teploty motoru přestože je v pořádku. Někdy naopak může být chyba v konektoru/kabelu nebo kostře. To vše chce proměřit.
Mám 626 2.0i GD , FE a servisnú dokumentáciu elektroinštalácie...ak bola diagnostikou vyhodnotená chyba(napr. to tepelné čidlo), po jeho výmene je potrebné pamäť RJ vymazať stlačním brzdového pedálu a následne odpojením batérie (pedál je stále stlačený). Samotná jednoduchá diagnostika sa dá urobiť aj doma ...