Urob si sam 1985

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rezis

Urob si sam 1985

#1 Příspěvek od rezis »

Zdravím. Nebyl by někdo ochoten naskenovat z čísel 51-54 tohoto časopisu návod na stavnu malé větrné elektrárny? Díky moc
Internet - metla lidstva
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

Děkuji. Ještě takovyý blbý dotaz. Jak to tam funguje?
Internet - metla lidstva
Milan_F

#4 Příspěvek od Milan_F »

Dole na stránce stačí kliknou na FREE, naskočí odpočítávání a pak se oběví okno na uložení souboru.... jo a na každý další stahování se musí čekat cca 1 hodinu... Jinak tyhle odkazy jsem našel na www.warforum.cz Jsou tam i další čísla tohohle časopisu
rezis

#5 Příspěvek od rezis »

Tak jsem si pockal 46 minut abych se dozvedel ze soubor je vadny. Prosím Vás ted yještě jednou o nejaky link díky
Internet - metla lidstva
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

Soubor 51 a 52 jsem zkusil stáhnout a jsou OK (vždy z prvního odkazu)
ale je to fakt děsně slavnostní obřad na tom serveru :D
na tu elektrárnu jsem koukal, vypadá sice propracovaně, jen si myslím, že stavět tak malý stroj trochu neodpovídá pracnosti, co se týče výkonu při zdvojnásobení průměru by pracnost i cena vzrostly nepodstatně, ale energie by bylo o dost víc...
Permanentní magnety co jsou použity v TCD jsou taky dneska velmi překonané, byly by dobré neodymové magnety i když za nějaký (výraznější) peníz, ten nárůst účinnosti je propastný...
Milan_F

#7 Příspěvek od Milan_F »

2 rezis: Všechny odkazy jsou funkční a všechny soubory jsou v pořádku. Chce to umět trochu anglicky....
rezis

#8 Příspěvek od rezis »

Aha tak uz vim cim to je. Sedim na spolecne adrese s asi 2000lidi a vzdy nekdo zacne stahovat driv nez ja. :cry:
Internet - metla lidstva
rezis

#9 Příspěvek od rezis »

Crifodo píše:Soubor 51 a 52 jsem zkusil stáhnout a jsou OK (vždy z prvního odkazu)
ale je to fakt děsně slavnostní obřad na tom serveru :D
na tu elektrárnu jsem koukal, vypadá sice propracovaně, jen si myslím, že stavět tak malý stroj trochu neodpovídá pracnosti, co se týče výkonu při zdvojnásobení průměru by pracnost i cena vzrostly nepodstatně, ale energie by bylo o dost víc...
Permanentní magnety co jsou použity v TCD jsou taky dneska velmi překonané, byly by dobré neodymové magnety i když za nějaký (výraznější) peníz, ten nárůst účinnosti je propastný...
Uvažéval jsem o magnetech co jsou v HDD nevím co jsou zač ale sílu to má jak blázen. taky zvažuji normální alternátor. Průměr chci samozdřejmě zvednou a zvažuji 3 listy. Spíš mi šlo o princip natáčení a profil listu :wink:
Internet - metla lidstva
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“