Dokumentacia k AUA 4712 a AUJ 637
Moderátor: Moderátoři
Dokumentacia k AUA 4712 a AUJ 637
Dik kazdej dobrej dusi,ktora pomoze.
Dufam, ze sa niekto najde co to kdesi v svojom archive vyhrabe. Inak mi nezostane nic ine, len si to nakreslit
-
Návštěvník
- sambiliong
Starsie zosilnovacie bloky, ktore pouzivali koncaky AUJ635 (tieto konce mali len dve KD503-ky, budene cez budiace trafo) mali "trafaky paralelneho chodu", pomocou ktoreho sa upravovalo zosilnenie konkretnych 100W koncakov. Kazdy zosik mal aj rele, ktore okrem ineho odpajalo vystup zosika od spolocnej zbernice ak bol koncak vypnuty alebo vadny.
V ustredni AUA 4712 som ziadne taketo trafaky nenasiel a relatko tam bolo osadene len jedno aj ked pozicie na koncaky su 4, vsetky su zakablovane a aj funkcne.
Vedel by niekto co ma prakticke alebo teoreticke skusenosti poradit? Dik moc.
-
Návštěvník
-
82.99.166.234
Re: Dokumentacia k AUA 4712 a AUJ 637
-
Lajcik
Tesla AUJ637 - výkon
lajcik@email.cz
moc díky
Re: Tesla AUJ637 - výkon
Lajcik píše:Ahoj,chci se zeptat jestli Tesla AUJ637 má vžkon 100/8 ohm v každém ze dvou výstupu (čili 2X100/8ohm) nebo to je 2X50W/8 ohm (čili dohromady 100W/8ohm).Jsem z toho totiž zmatenýOdpověď prosím napište na
lajcik@email.cz
moc díky
Nemylis si to s niecim inym? AUJ63x su 100W bloky, ktore sa pouzivali do vykonovych stojanov alebo rozhlasovych ustredni. Nemaju samostatnu skrinku ani standardne konektory. Pripajali sa cez dva specificke 8-pinove konektory a mali len jeden vystup (100V/100W, z coho vychadza zatazovacia impedancia 100 Ohm).
P.S. Řešil jste někdo "škvrkot" při zapnutí zesíků? Podobný problém jsem měl i u Studiosolo 130, tak jsem tam fláknul spožďovací obvod, ale u ústředny mi to příjde trochu jako zbytečnost...