Disk jsem testoval program HDD tune viz screen.Disk je jinak bez vadných sektoru.Děkuji za rady a přeji pěkny den.
Problém z HDD Seageta Sata 1TB
Moderátor: Moderátoři
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
Problém z HDD Seageta Sata 1TB
Disk jsem testoval program HDD tune viz screen.Disk je jinak bez vadných sektoru.Děkuji za rady a přeji pěkny den.
- Přílohy
-
vypis HDD.JPG- (116.95 KiB) Staženo 247 x
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
- Gringo_Joe
Ale to kde skoncil SEAGATE je velmi smutne , zato pri notebookovych diskoch by som povedal ze je seagate z najlepsich ked vidim tie reklamacie na WDckove BEVT a BEVS serie to je nieco nenormalneho a Toshiba je natom tiez biedne s kvalitou .
Hold clovek dnes nema co kupit .
Najprv SEAGATE hromadne vyhlasil chybne firmware pri 1 a 1,5TB diskoch 3,5" a zverejnil novu verziu tak fajn, vsetky som aktualizoval a odisli aj tie po case, nove z reklamacie boli s najnovsim firmware a odisli aj tie pricom vsetko otazka zopar mesiacov , niektore kusky odisli po par tyzdnoch a to mali zopar stoviek hodin a mozno 10-20 zapnuti na konte proste vseobecna kvalita tej poslednej rady Seagate je mizerna a garantujem ze novy 1TB disk z reklamacie proste odide uplne rovnako, pozri po mesiaci SMART a budes mat zopar realokovanych a takto sa to bude mesiac co mesiac stupnovat az nakoniec nebude bootovat ani OS a polovica dat bude necitatelna . Najradsej by som SEAGATE nakopal doriti za dovoz odpadu do EU .
Keby sa Seagate premenoval na BLACKHOLE for your DATA tak by som to pochopil lebo tak volako to aj funguje .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .