Problém z HDD Seageta Sata 1TB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kewin
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kewin »

ano souhlasim ja jsem při koupi hledej na rychlost disku velikosti převodniku a jine značka mně byla jedno ale budu ho reklamovat a klidně bych si vzal disk od jineho vyrobce co by ste mohli doporučit ? :wink: zatim se drži inak bych nepisal :D
anelopa

HDD

#17 Příspěvek od anelopa »

Bral bych Samsung nebo WD
robo

#18 Příspěvek od robo »

S dovolenim se pridam s otazkou. Byl jsem pozadan o zakoupeni nejakeho externiho disku v pixli, 1TB. Jak to tady ctu, idealni funkcni disk je 2,5. Po prohlidce cen to asi 1TB nebude, ikdyz kdo vi. Zaujal me ADATA NH01 640GB černý

Kód: Vybrat vše

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007H000000XZN

Ma uz moznost pripojeni USB 3.0. Zatim neznam nikoho kdo by mel USB 3.0 a on asi taky ne. Ale do budoucna. Jen je u nej poznamka ze u nekterych notasu s 1.1 muze byt problem s napajenim. A u toho neni soucat napajeci zdroj. A dost dulezita vec. Nevim jaky disk tam je. Co bych mu mohl jineho doporucit. Dekuji.
kewin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od kewin »

jinak na alze prodavaji kartu do slotu jako přidavne USB 3.0 nevim v jakym je rozdil ale vim že sou takove rozšiřujici karty.... :wink:
robo

#20 Příspěvek od robo »

Jenze kdyz nebude mit disk USB 3.0 tak je mi rozsirujici karta do pci s 3.0 k prdu. A mam pocit ze PCI slot nevyuzije plnou rychlost podle specifikace pro USB3.0. Takze pci by byla brzda. Prosim jaky byste mi poradily ten disk. dik
keemo

#21 Příspěvek od keemo »

nejdem byt mudry ale mam pocit ze do normalneho pci sa tieto karty nerobia.len do pci-ex1...
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jirka »

Nedávno se to tu řešilo. Tak se tam zkus podívat, třeba tam najdeš nějakou radu.
WLAB

#23 Příspěvek od WLAB »

S WD nevim..... O WD zejmena z greenove rady se rika, ze jsou schopne se uparkovat k smrti. Neco na tom asi je, za 10h mam na WD asi 400 cyklu, na Samsungu asi 10 za stejnou dobu. Zivotnost je podle WD 300.000. Existuje k tomu od WD nastesti nejaka utilita, ktera dokaze intervaly parkovani menit, zatim jsem ji ale nezkousel.
de omnibus dubitandum est
p32

#24 Příspěvek od p32 »

Pamatuji si jak zavedl Samsung 1 TB a měl s nimi problémy. Sám jsem kdysi jeden z těch prvních reklamoval. Seagaty začly být nějaké divné a WD začly zalenat. Od té doby beru v malých (2,5") jen Seagaty a Samsungy a ve velkých (3,5") jen Samsungy a neměl jsem jedinou reklamaci. Ale i tak se musí hlídat, co se bere.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“