Zákazník je občas....
Moderátor: Moderátoři
Živím sa montážou sat. prijímačov.
Občas si kúpi sat.prijímač nejaká stará ženska , ktorá videla tento prístroj maximálne na reklamnom letaku .
Samozrejme jej vysvetlím princíp činnosti a poviem jej že k prijímaču ma pribalený návod na použitie .
No niekedy radšej bude telefónovať kôli nejakej blbosti čo stlačila na ovladači aj par krát do dňa.
Odbehnem niekde bez telefonu a už mam 6 hovory zmeškane od pani zákazničky , ktorej sa lení aspoň pozrieť do návodu na použite.
Pokial je to v mojej blízkosti , tak je to v pohode , ale ak býva pár km odomňa a ja pre každu somarinu palim svoj benzin ......
I s profíky je někdy potíž. V dobách, když jsem ještě servisoval HP tiskárny, tak volala jedna poměrně významná banka, že si koupili nový model, nástupce předchozího, který používali a že jim to po třech hodinách přestalo fungovat, prostě nedělá to vůbec nic. Tak jsem tam okamžitě jel, kolem tiskárny běhali IT, elektrikáři zkoušeli, jestli je v zásuvce napětí.
Nakonec byla chyba ta, že nový model se od toho starého lišil taky tím, že síťový vypínač se přesunul zezadu na levý bok (6P proti 2100) a někdo k tomu boku přirazil balík papíru a tím ten vypínač vypnul. Do návodu se samozřejmě nikomu dívat nechtělo a odsunout ten balík nikoho nenapadlo.
No a co se týče návodů , tak jsem dobrý UŽIVATELSKÝ NÁVOD neměl v ruce dost let . Když vypustím návody , nejspíše strojově přeložené , které nedávají smysl vůbec , tak ta druhá skupina předpokládá nějakou zkušenost v oboru , v jeho logice myšlení . Inu na náklady na dobrého překladatele a zkoušku , zda se dá nazvat návod návodem , s laikem v oboru už není .