Ktorú RAM a aké podsvietenie
Moderátor: Moderátoři
Ktorú RAM a aké podsvietenie
RAM - ide o DDR400/512MB. Pokiaľ viem, sú s latenciou 2,5 ns a 2 ns. V čom je rozdiel, podľa čoho vyberať? T=1/f a f je pevne daná (200 MHz), takže čo znamená tá latencia?
Podsvietenie - pre LCD do notebooku. Najjednoduchšie a asi i najlacnejšie by bolo dať tam trubicu, tie sú ovšem v rôznych podaniach bielej (farebná teplota) a od LED si sľubujem nižšiu spotrebu a lepšie spektrálne podanie (šírka spektra), či ako sa to označuje. Nemáte niekto rozkuchané nb s LED podsvietením, ktoré sa vám váľa? Nemusel by som riešiť, aké diódy použiť a piplať sa s výrobou LET lišty.
Vďaka
Co sa RAM tyka tak tam daj najlacnejsie ktore zozenies pri vykone toho notebooku to nebude mat absolutne ziaden efekt skorej by som riesil aka RAM bude kompatibilna lebo je v tom dost velky hokej a niektore ntb nemaju problem s kde jakou pametou a niektore absolutne nejdu s kingston , niektore nejdu s adata ci apacer ... to uz je loteria potom a nejake casovanie by som neriesil ale skôr to aby to bolo stabilne ten notebook potom .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Dondrusco, s tou trubicou by sme sa mohli dohodnúť. Môžeš ju poslať dobierkou?
Wide LCD je širokouhlý, že? Tá mi tam nevojde, fakt. Dĺžku som meral, a už som ju zabudol. Tuším 31 cm, nemám tu poruke meter.
ale ved co cakat ked 15,6" LCDcko stoji 120 euro tak vyrobne naklady asi 15 dolarov (aj to este HKD a nie USD) a kvalita
no hlavne ze je to lacne a malo to zere
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=392& ... icle=35570
Poradí niekto, ako nahusto ich mám naskladať, alebo koľko by ich mohlo nahradiť tú trubicu?
A ešte aké je prevádzkové napätie takej LEDky? Je to 3,6V? To je dotaz najskôr pre p. Ferka.
Inak
Pekné sviatky vianočné.
Trubice už jsem měnil 2x tak dělám LED.Zatím mám hotové 3 desky s led,ještě jednu musím dodělat,ale musím si dávat pauzy,protože z toho pájení 0805 LED za chvíli šilhám.LED: http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=K415
Deska je oboustranná.Vyrobila ji firma spoj,promiňte reklamu.
Deska je široká 3.5mm a dlouhá 155mm.Celkem tam budou 4 desky.Diody jsou od sebe 3mm a bude jich celkem 184.To pro to,že nemám absolutně představu,jakou svítivost budu potřebovat a ubrat jas na regulátoru můžu vždy.Ten bude mít srdce v podobě LM2576.Z hlavní desky jde ON/OFF a PWM,tím to chci celé řídit.
To se ale bude teprve ladit.
Budu to postupně fotit a dávat sem
- Přílohy
-
Schéma.JPG- (77.36 KiB) Staženo 155 x
-
Deska.JPG- (48.37 KiB) Staženo 122 x
Jaké je to jejich provozní napětí?