update setupboxu Evolve DT2601
Moderátor: Moderátoři
update setupboxu Evolve DT2601
chtěl bych se zeptat na zkušenosti s update setupboxu Evolve DT2601. Jedná se o setupbox s dvěma tunery a nahráváním na vložený HDD.
Díky předem za jakýkoliv podnět.
Saturn.
Saturn
vidím, že jste si mě vychutnali, dobře mi tak, aspoň jsem pobavil na Silvestra více lidí, než v kruhu rodiném ...
Jinak pro ty, kterým je bližší obsah než forma, přikládám popis pro upgrade totoho set top boxu.
Zdravím ještě jednou fórum a do Nového roku 2011 přeji všem hodně zdraví a dobré nálady.
- Přílohy
-
Serial_Update_Tool_User_Guide.pdf- (271.14 KiB) Staženo 199 x
Saturn
říkal jsem si, že upgrade obecně řeší nedostatky stávajícího programu. Konkrétně u tohoto set top boxu se mi nelíbí, že při zapnutí hned startuje HDD, což je zbytečné a nepraktické, neboť většinou člověk sleduje častěji TV, než přehrává a programově se to ošetřit dá.
Taky tam můžou být jiný praktický vychytávky.
Jedná se sice o levnější třídu set top boxů, ale parametry má ucházející, jsem s ním jinak spokojenej.
Saturn
Tyto diskuse jsou většinou tam, kde se dá stähnout "nová" verze firmwaru. Pravidlem je většinou to, že firmware od výrobce řeší jen první upgrade a ty ostatní upgrady jsou od normálních nadšenců, co do to dělají víc a mají to víc otestované. A více méně umějí poradit jak na to, když se něco při upgradu podělá a to většinou kvůli rukám uživatele.
Takže ve zkratce - dělej něco až víš co doopravdy děláš a jaký bude výsledek.