na vstup som dal 100k odpor a na to kondenzator 10uF,stl sa zazrak zosilovac nebustruje a hra ako basgitarovi,aj ked ho uplne vihulim
ako to je mozne
Moderátor: Moderátoři
valla píše:....na vstup som dal 100k odpor a na to kondenzator 10uF,stl sa zazrak zosilovac nebustruje a hra ako basgitarovi,aj ked ho uplne vihulim![]()
ako to je mozne![]()
miroja píše:Podla toho co pises to "bustrovanie" je vlastne skreslenie, ktore vznklo prilis silnym signalom privedenym z gitary. Byva to preto, ze starsrie gitarove snimace mali mensie vystupne napatie, takze zosilnovace mavali mat vacsiu citlivost. V Tvojom pripade by mal pomoct napatovy delic na vstupe.valla píše:....na vstup som dal 100k odpor a na to kondenzator 10uF,stl sa zazrak zosilovac nebustruje a hra ako basgitarovi,aj ked ho uplne vihulim![]()
ako to je mozne![]()
Spravne som pochopi,ze si tu paralelnu kombinaciu odpor+kondik zapojil jednym koncom na zem a druhym na vstup? Ten odpor by som bral,ale kondik sa mi tam moc nepaci.
Alebo si to dal do serie so vstupm (jeden vyvod na vstupny konektor a druhy na vstup zosilnovaca)?