gitarovy zosik

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
valla

gitarovy zosik

#1 Příspěvek od valla »

mam zosilavac tesla studiosolo na basu je na h....,na cistem kanali troch bustroval ale ja som ho troch prerobil :!:
na vstup som dal 100k odpor a na to kondenzator 10uF,stl sa zazrak zosilovac nebustruje a hra ako basgitarovi,aj ked ho uplne vihulim :!:
ako to je mozne :?: :roll:
pole

#2 Příspěvek od pole »

Najskor si vyrobil Horno priepustny filter ktory zadrzi najnizsie spodky (bassy) ktore najviac prebudzovali zosik. Nic zlozite.
valla

#3 Příspěvek od valla »

a nemoze sa nic stat zo zosikom :?: a mozem narmalne cez to hrat :?: :roll:
pole

#4 Příspěvek od pole »

Nic sa s tym nestane. Neviem preco by sa malo. Je to normalny RC clen kludne hraj.
miroja

Re: gitarovy zosik

#5 Příspěvek od miroja »

Podla toho co pises to "bustrovanie" je vlastne skreslenie, ktore vznklo prilis silnym signalom privedenym z gitary. Byva to preto, ze starsrie gitarove snimace mali mensie vystupne napatie, takze zosilnovace mavali mat vacsiu citlivost. V Tvojom pripade by mal pomoct napatovy delic na vstupe.
valla píše:....na vstup som dal 100k odpor a na to kondenzator 10uF,stl sa zazrak zosilovac nebustruje a hra ako basgitarovi,aj ked ho uplne vihulim :!:

Spravne som pochopi,ze si tu paralelnu kombinaciu odpor+kondik zapojil jednym koncom na zem a druhym na vstup? Ten odpor by som bral,ale kondik sa mi tam moc nepaci.
Alebo si to dal do serie so vstupm (jeden vyvod na vstupny konektor a druhy na vstup zosilnovaca)?
valla

Re: gitarovy zosik

#6 Příspěvek od valla »

miroja píše:Podla toho co pises to "bustrovanie" je vlastne skreslenie, ktore vznklo prilis silnym signalom privedenym z gitary. Byva to preto, ze starsrie gitarove snimace mali mensie vystupne napatie, takze zosilnovace mavali mat vacsiu citlivost. V Tvojom pripade by mal pomoct napatovy delic na vstupe.
valla píše:....na vstup som dal 100k odpor a na to kondenzator 10uF,stl sa zazrak zosilovac nebustruje a hra ako basgitarovi,aj ked ho uplne vihulim :!:

Spravne som pochopi,ze si tu paralelnu kombinaciu odpor+kondik zapojil jednym koncom na zem a druhym na vstup? Ten odpor by som bral,ale kondik sa mi tam moc nepaci.
Alebo si to dal do serie so vstupm (jeden vyvod na vstupny konektor a druhy na vstup zosilnovaca)?

jeden vyvod na vstupny konektor a druhy na vstup zosilnovaca :!:
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“