DVD rekordér JVC DR-M10SE
Moderátor: Moderátoři
DVD rekordér JVC DR-M10SE
nevím jeslti je to ona z toho dvd.chová se to když ji připojím uplně stejně jako bez ní. (na displeji po zapnutí Bliká LOADING,asi po pěti 5-10min.přestane dvd mechaniku hledat a pak se dá už s ním komunikovat i na TV s eukáže obraz (z menu a tak)ale poradte mi prosím jak to vyřešit s tou mechanikou.
i když by to nebyla ona z toho,tak připojení má stejný a tam by stačilo přehrát v tý mechanice Firmware ktery potřebuje tohle dvd?nebo jak to tam je s tímhle?poradte prosim.servisní manuál mám.
NEVÍM PRÁVĚ ANI JAK SE TO PŘEHRÁVÁ TEN FIRMWARE DO TÝ MECHANIKY.
NA GOOGLE JE PSÁNO V NEJAKÉM FORU ŽE TO NĚKOMU SPADNUL SOFTWARE PO BLESKU JE TO MOŽNÉ?ALE TED NEVÍM JESLITJ E TA CHYBA V DVD NEBO MECHANICE S TÍM FW?
ani funkce na předním panelu OPEN/CLOSE s mechanikou nic nedělají.jen tlačítko který je přímo ne té mechanice OPEN/CLOSE fubguje,ale přes přední panel toho dvd šuflík mechaniky nevysunu
555 píše:menu mi nenabídlo nic takovýho,že bych vložil CD a vzalo si to ty akutalizace:-(
Menu ti tu možnost nabídne až poté, co tam CD s aktualizací vložíš.
555 píše:ani funkce na předním panelu OPEN/CLOSE s mechanikou nic nedělají.jen tlačítko který je přímo ne té mechanice OPEN/CLOSE fubguje,ale přes přední panel toho dvd šuflík mechaniky nevysunu
Zkontroluj pro jistotu ještě jednou ten jumper. Není poškozený IDE kabel?