Zdravím, mám televizi sharp LC-26SB25E a při dívání na televizi neustále nabíhá tabulka, která zjišťuje vstupní zařízení, DVBT signál, USB, VGA, SCART připojení atd... při vypnutí a zase zapnutí běží televize normálně a za chvilku se proces opakuje. Nevíte čím by to mohlo být? Televizi mám připojenou přes SCART na satelit s placenou kartou. Satelit sem zkoušet restartovat jestli neblbne on, ale vypadá, že je v pořádku. Dík, za rady
pokial nieje tv v zaruke tak ju rozober a odpoj dosku mikrospínačov a premeraj ich ohmetrom či nemaju zvod.zvod môže mať aj niekolko KOHMOV.apropo:skúšal si aj iný scart kabel?
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Jiný scart jsem zatím nezkoušel, musím jít koupit nějakej... Jinak co sem se díval na ten scart, tak uzemňovací drátek co vede od stínění do nějakého pinu (nesjpéše 21) a byl povytaženej, tak sem ho jen tak zasunul zpátky, je ale možné, že by to bylo tím, že není dost dobře spojenej spoj a je tam nějakek přechoďák? Nebo pro jistotu to mám připájet na stínění?
na pine 8 je z niektorych prijímačov vedených 12V na automaticke prepnutie tv do modu AV.vyskúšal by som satelit na inom TV,alebo vymeniť scart kabel no a poslednou možnosťou je rozobrať tv a skontrolovať mikrospínače.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
scart kabel jsem vyměnil a dělá to opět to stejný, satelit sem také vyzkoušel v jiné televizi a OK. Do televize se mně nechce moc hrabat, abych tam něco nepodělal a jela potom ještě vůbec. Nějakej další nápad nemáte, čím by to mohlo být?