Satelit vs. O2 TV

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hejnicek

Satelit vs. O2 TV

#1 Příspěvek od Hejnicek »

Ve firme se predbezne uvazuje (neni to muj napad) pro jednu budovu s prijmem TV signalu pres O2. Presny duvod zatim neznam.
S O2 memam zkusenost, ohledne naroku na zprovozneni po strance technicke, je treba co jsem si zjistil dostatecne rychle kabelove pripojeni,
modem a setobox.
Zakladni programova nabidka je asi obdobna jako ze satelitu, v cenach za sluzby O2 nemam uplne jasno. Zatim se mi asi ale jevi vyhodnejsi satelit (dejme tomu ve srovnani se Skylink ci CSlink), nebo je to jinak?

Muze k tomu i po strance HW nekdo neco dalsiho?
kokun

Re: Satelit vs. O2 TV

#2 Příspěvek od kokun »

Hejnicek píše:Zakladni programova nabidka je asi obdobna jako ze satelitu, v cenach za sluzby O2 nemam uplne jasno. Zatim se mi asi ale jevi vyhodnejsi satelit (dejme tomu ve srovnani se Skylink ci CSlink), nebo je to jinak?

O2TV - a to je takový problém najít si to na jejich stránkách? - např. tady :wink:
Podmínkou je ale malá vzdálenost od digit. ústředny - "kyslíci" uvádějí, že do čtyř km, ale praxe je jiná. Už i tady se tuším psalo, že jim to chodí s bídou tak do jednoho km :cry:
Porovnání se satelitem (Skylink, či CSlink) si taky udělej sám :!:
Honza - kokúň

#3 Příspěvek od rezis »

Asi bych bral satelit. Ony ty družice létají celkem spolehlivě, mám základní nabídku takže neplatím nic (tv poplatek ano) a výpadky neznám. O2 tak spolehlivá nebude
Internet - metla lidstva
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Tak na vzdálenosti od ústředny snad záleží jen u starého ADSL připojení. :cry:
Jinak já mám domy od O2 optické připojení s 50 megabitama a mám dojem, že tam zaleží jen na tom, jestli to je zapnuté nebo ne :wink:
Ale satelit je satelit, spolehlivějŠí nemusí být za sněhových bouří, ale je to prostě jistější. Mám satelitní parabolu 80cm s motorkem, nastavených 14 satelitů a stejně používám jen 12 satelitů, abych byl "skromný". :wink:
A jednoznačně Skylink, je tam vše a zdarma.
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“